- Дата и час: 24 Яну 2025, 03:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
законни ли са предплатените смс-и с агитационна цел
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
законни ли са предплатените смс-и с агитационна цел
Интересува ме законно ли е изпращането на предплатен към моб.оператор пакет от смс-и на група хора, които са служители на потребителя, при положение, че оператора не забранява това по договор? текста на смс-а може да е в 2 подобни варианта: А) днес е време за твоя глас, използвай го с бюлетина номер...? Б) днес е време за твоя глас, използвай го".
- mimisi
- Нов потребител
- prnedev
- Активен потребител
КОЛЕГА, ТОВА Е ОТВОРЕН ФОРУМ И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ЗАДАВА ВЪПРОСИТЕ, КОИТО ГО ВЪЛНУВАТ. ТА В ТОЗИ СМИСЪЛ, МОЛЯ ДА СИ СПЕСТИТЕ БЕЗМИСЛЕНИТЕ КОМЕНТАРИ И ДА СИ ЗАПАЗИТЕ ЕНЕРИЯТА ЗА ОТГОВОРИ ТАМ, КЪДЕТО БИХТЕ МОГЪЛ ДА БЪДЕТЕ ПОЛЕЗЕН. БЕЗПРИЧИННАТА ЗЛОСТ НЕ ВОДИ ДО НИЩО ХУБАВО, НИТО ЗА ВАС, НИТО ЗА МЕН!
Задавам въпрос в предвидения раздел, с надежда, че някой компетентен може да го види и да реагира. Всичко е въпрос на добра воля и ако някой прояви такава, ще съм задължена.
Задавам въпрос в предвидения раздел, с надежда, че някой компетентен може да го види и да реагира. Всичко е въпрос на добра воля и ако някой прояви такава, ще съм задължена.
- mimisi
- Нов потребител
mimisi, мисля, че под "спамър" колегата prnedev нямаше предвид Вас, а мобилния оператор. Ако е така, редно е да се извините.
"Страхливците умират много пъти преди смъртта си; смелият вкусва смъртта само веднъж"
(Шекспир-"Юлий Цезар")
(Шекспир-"Юлий Цезар")
- kalahan
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|