начало

Осъденият на 20 години затвор Георги Семерджиев вече съжалява и иска от ВКС по-лека присъда Осъденият на 20 години затвор Георги Семерджиев вече съжалява и иска от ВКС по-лека присъда

селяни

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

селяни

Мнениеот satir » 14 Фев 2008, 06:58

една софиянка ме нагруби, нарече ме селянин....
искам да я попитам селянин ли е Радичков??? а Яворов... да не изброявам всички велики хора неСофиянци та в тази връзка искам да се изфукам с велики мои съгражани, акo искате направете го и вие
http://e-bane.net/modules.php?name=Foru ... pic&t=3791
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот cvetana » 14 Фев 2008, 10:02

Кви са тия комплекси бе , душко?

Да беше казал Плевен, Русе, Ловеч... а то - Дупница.

И какво е произвела Дупница в последните 20 години освен мутри и Сашка Васева?

Как ше сравняваш Клара Маринова с Яворов? И останалите там? Май само Д.Димов е читав от цитираните имена, ама то няма как тая тънка чувствителност да е родена и отгледана в Дупница.
cvetana
Младши потребител

Мнениеот punisher » 14 Фев 2008, 10:08

satir Ти не знаеш ли,че в София са най-големите селяни.
Това е манталитет,който се формира не от мястото ти на раждане или живеене,а от отношението ти към хората.
punisher
Потребител

Мнениеот satir » 14 Фев 2008, 10:39

cvetana написа:Кви са тия комплекси бе , душко?

Да беше казал Плевен, Русе, Ловеч... а то - Дупница.

И какво е произвела Дупница в последните 20 години освен мутри и Сашка Васева?

Как ше сравняваш Клара Маринова с Яворов? И останалите там? Май само Д.Димов е читав от цитираните имена, ама то няма как тая тънка чувствителност да е родена и отгледана в Дупница.
пак пшовърхностно.... това май ти е навик... три пъти режеш и се късо та късо..... никой не сравнявам..... само публикувам... интресното в яворов е че не е столичанин а и селянин не е а ето виж ти не си мърдала от Сф а каква яка селянка си станала..... :roll:
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот ralitsa » 14 Фев 2008, 11:03

Ей, я веднага да изтриете селската си тема!! :D :D :D
I have learned, that if one advances confidently in the direction of his dreams, and endeavors to live the life he has imagined, he will meet with a success unexpected in common hours.
ralitsa
Потребител

Мнениеот cvetana » 14 Фев 2008, 11:04

Наиш ли кво ти уважавам на теб? Че си стоиш в Дупница.

А София верно стана село. Не можеш вече да се разминеш по улицата от селяни.
cvetana
Младши потребител

Мнениеот Clavdivs. » 14 Фев 2008, 11:13

cvetana написа:А София верно стана село. Не можеш вече да се разминеш по улицата от селяни.

Носиииим:

Изображение

Изображение
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот satir » 14 Фев 2008, 11:37

ей, разби ме... браво как се сети.....
отстъпвам..... немам сили да ГО местим повече....
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот d_eneva » 14 Фев 2008, 12:23

Искам само да вметна, че трябва да се направи разграничение между селянин и селяндур. Селянин е човек, който се занимава със земеделие, животновъдство и така си вади прехраната, а селяндур е този, който е тръгнал от затънтено местенце с криво мислене, отишъл е в големия град и е забравил откъде е родата му.
d_eneva
Младши потребител

Мнениеот hasplu » 14 Фев 2008, 12:50

d_eneva написа: и е забравил откъде е родата му.

там е проблемът, не я е забравил.....влачи си я по 2-ма и 3-ма....през 2-3 месеца... :D

иначе сериозно, темата е безкрайно тъпа, особено пък днес
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот satir » 14 Фев 2008, 13:06

това се казва спам... оспамихте ми темичката с простотии и нишо по същество....
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот portokal » 14 Фев 2008, 13:22

hasplu написа: там е проблемът, не я е забравил.....влачи си я по 2-ма и 3-ма....през 2-3 месеца... :D
иначе сериозно, темата е безкрайно тъпа, особено пък днес

Естествено, няма човек, на който цялото му семейство до деветдесето коляно да е родом от София.
Дето викаше един иначе не много симпатичен за мен индивид към такива като Цветана: защо точно ти / твоят дядо трябва да сте последните преселени в София?
А темата не само е тъпа, ами и заема все нови пространства. Почва да се среща във форуми, където досега я е нямало (нямам предвид настоящия). :lol:

Viva Дупница! 8)
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот genius75 » 14 Фев 2008, 13:31

къде трябваше да се смея................. :shock:
Аз, аз съм най-големия селяк.. Тъп, прост селяндур, секнещ се на тротоара и люпещ семки селски адвукатин с омазана жълта риза и дочени гащи.
genius75
Потребител

Мнениеот hasplu » 14 Фев 2008, 13:35

тц - не го докарваш, дай пак :D

и да не забравиш да сложиш официалниа анцуг, все пак си в столицата :D :D :D
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот prnedev » 14 Фев 2008, 13:57

genius75 написа:къде трябваше да се смея................. :shock:
Аз, аз съм най-големия селяк.. Тъп, прост селяндур, секнещ се на тротоара и люпещ семки селски адвукатин с омазана жълта риза и дочени гащи.

Бате, а Голфа върви ли?
prnedev
Активен потребител

Мнениеот satir » 14 Фев 2008, 14:13

да, така е.... щом не е член или алинея си е доста тъпичко.... особено ако няма никакви личности, които да са ви съграждани...
п.с. член за вас.....
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот hasplu » 14 Фев 2008, 14:26

Сатире - то верно празник, Трифончо, туй онуй, винце, ама ти да не си го нападнал винцето от 10 сабале, че вече си на 3-та фаза? :D и не свиркаш къде е разпивката....тцтцтцтцтцтцтцтц....е бива ли така?! колеги сме все пак...

пийни едно кайвенце, че почваш да не си отговаряш на името, сатирата не е
п.с. член за вас.....

а пък сатирите са готини типове, пият, пеят, пушат, дамаджани сушат, девици (хммм...още ли има такива?!???) гушат....

не се връзвай, все пак светът е оцелял, защото се е смял

:D
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот satir » 14 Фев 2008, 14:39

ок.. явно днес не ми е ден.....
п.с. аз моя член си го обичам....
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 14 Фев 2008, 16:36

Обичам да ходя в София. Просто обожавам! Не ми пречат задръстванията, нито миризмата на пушек и автомобилни газове. Обожавам както претъпканите обществени места, така и миризливите квартали, с поредност 1..2...3..4..5, в които най-интересното нещо е плод-зеленчука в гаражче от съседния блок.
А хората в София са толкова мили и добри, та чак ми идва да се разплача от умиление колко са вежливи един към друг. Изобщо не ми прави впечатление как хората си изхвърлят боклуците през терасата, дори си изхвърлят пепелниците на колите, докато чакат на светофара. И защо да не го правят, след като плащат данъци и са софиянци-кореняци - на тях им е позволено.
Харесвам скъпите и лъскави магазини на "витошка" и огромните МОЛ-ове, които са пълни с най-добрите имитации на маркова стока, на цена 3 пъти повече от самата маркова стока, която се продава на центъра на Париж.
Няма да пропусна и прекрасният "нощен живот" на столицата ни. Страхотни клубове, в които можеш да "осъвремениш" разбиранията си за висша мода от дрехите на посетителите, както и да "влезеш в крак" с последните мега, хипер, ултра, световни хитове на българския поп-фолк. Обичам и изисканите ресторанти, в които ти сервират храна, разположена на 1/6 част от чинията ти, но за сметка на това плащаш все едно изхранваш, продължение на месец, 12 членно семейство в Република Уганда. Но.... на кой му пука за някаква измислена африканска държава, след като обядвам в този ресторант всички знаят, че съм от "елита"?
София е страхотен град. Може би най-хубавия в Източна Европа. Човек с кеф може да се разхожда из града през уикенда, тъй като е толкова празен и пуст - ами нали всички селяни са се прибрали по родните си места.

Ние, обикновения плебс, пребиваващ в останалата територия на България сме "втора ръка". Прецакани сме! Прецакани сме затова, че не можем да усетим сладостта и удоволствията на описаните по-горе неща. Ние не сме софиянци и никога няма да бъдем. Горкичните ние... живи да ни оплачеш.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот cvetana » 14 Фев 2008, 16:51

Айде още един комплексар.

Стой си на село. Никой не те е канил тука.

Статистически (и не само - то се вижда с просто око) всеки втори в София е провинциалист. И откак се навъдиха тука, градът стана страшно брутален в ежедневието си. И с движението по пътищата, и с отношенията в работата, и в обикновено посещение в магазин/аптека/мол, където и да ти хрумне, също и в жилищните сгради, откъдето впрочем не софиянци си изхвърлят кофите от прозорците (а некои свикнали, че кофата им е на двора).

Верно е, че през уикендите е най - приятно в центъра. На село са си.
cvetana
Младши потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии