начало

Висшият адвокатски съвет настоя за бърза и адекватна проверка и пълна публичност по сигнала на съдия Петров Висшият адвокатски съвет настоя за бърза и адекватна проверка и пълна публичност по сигнала на съдия Петров

Въпрос за обезщетение по ЗОСОИ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за обезщетение по ЗОСОИ

Мнениеот benbi » 09 Юни 2008, 02:52

Здравейте.
Някой може ли да ми даде информация как стоят нещата в момента след изплащането на компенсаторни записи по ЗОСОИ. Според поправката "корнезов" можело да се получи държавно жилище срещу компенсаторките ... някой по запознат с тази част от закона може ли да ме опъти как точно стоят нещата.
Мерси предварително.
benbi
Младши потребител

Мнениеот benbi » 09 Юни 2008, 14:14

А защо смятате ще е нужно да се уща "да моля" , просто се опитвам да се справя без адвокат но в областната оправа не ми помагат. но благодаря ви все пак. (извинявам се щом е прозвучало обидно)
benbi
Младши потребител

Мнениеот 778899 » 09 Юни 2008, 17:12

:D :D :D :D ! Ми да, защо да молите?!? Няма нужда, а и в този все по-неучтив свят, моленето /като учтива форма на обръщение при нужда от помощ/ е със затихващи функции!!! Нагло е последното Ви изказване и така помощ ПОНЕ ТУК /надявам се/, няма да получите! Намерете си адвокат и ако си стои на мястото, щете не щете ще ГО ЗАМОЛИТЕ, бъдете сигурен/на!!!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 09 Юни 2008, 18:04

benbi, ми беше отговорил/а по много "учтив" начин! Къде изчезна написаното?!? :shock: ....егати живота, егати стреса :D :D :D !
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот Melly » 09 Юни 2008, 18:13

Поздравления за гражданската Ви позиция 778899 !

Моленето /като учтива форма на обръщение при нужда от помощ/ е със затихващи функции казвате -,
Което ми напомня на поговорката: Не е луд този, който яде от мекото на хляба, а онзи, който му го позволява.

Със задоволство констатирам факта, че тук-таме се появяват проблясъци на НАСТЪПВАЩА ПРОЛЕТ в съвременното ни битие.

ЗАЩОТО една птичка пролет не прави, нали? :wink:

УСПЕХ!
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот 778899 » 09 Юни 2008, 18:20

....тъжно е, но е така.... УСПЕХ и на Вас! :)
Аватар
778899
Активен потребител

Назад към Общи дискусии