начало

Бивш прокурор осъди прокуратурата да му плати още 20 000 лева Бивш прокурор осъди прокуратурата да му плати още 20 000 лева

за новият регулационен план на пловдив

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

за новият регулационен план на пловдив

Мнениеот zlatnia56 » 29 Юни 2008, 12:57

молба ако някой от вас знае как и къде да го видя и как да си получа отговорите на молбите които съм подал за мойте имоти в Пловдив ще си платя и ще почерпя от агенцията намираща се на улица богомил ми обясняват че нямат време да ми търсят молбите и ми дават някакви телефони за справка на които никой не отговаря а тези молби съм ги подал преди 1 година кажете как да постъпя благодаря на всички преварително
zlatnia56
Нов потребител

Мнениеот Гост » 30 Юни 2008, 07:19

Има няколко варианта, но не са за коментар във форума ... :wink:
Гост

Мнениеот esthetique » 30 Юни 2008, 13:29

Окончателният проект на Общия устройствен план е публикуван в интернет-страницата на Община Пловдив-www.plovdiv.bg и по-точно http://www.plovdiv.bg/images/OUP_2.jpg
esthetique
Младши потребител

Назад към Общи дискусии