начало

Постановлението по случая със съдия Мирослав Петров: Престъпление няма, но може да има дисциплинарно нарушение Постановлението по случая със съдия Мирослав Петров: Престъпление няма, но може да има дисциплинарно нарушение

Споделете

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Споделете

Мнениеот bingo » 01 Авг 2008, 12:57

Здравейте, колеги
Възникна пред мен следния казус:
по изпълнително дело наш колега - адвокат си е сложил хонорар, който меко казано е смущаващ в размера си - близо половината от сумата по изпълнителния лист. Например при 5000 лв - 2500 лв само за издаването на изпълнителен лист и молба до съдия-изпълнител. Не че това противоречи на закона за адовкатурата, ама е прекалено. Според мен може да се обжалват действията на изпълнителя по каналния ред, но е безмислено а иначе гр. дело по каналния ред а може да се сигнализира и съответната адвокатска колегия. Това е което ми хрумва на пръв поглед. Ще се радвам ако и някой друг сподели мнение по въпроса.
Благодаря предварително на всички отзовали се.
bingo
Нов потребител

Назад към Общи дискусии