Минимален бал от първо класиране за специалност право в Русенски университет
Право редовно 20.63/жени/ 17.47 /мъже/
При максимален 30.00
Срамота !
С две тройки учиш право
http://admission.ru.acad.bg/information/minRatings.aspx
В ЮЗУ, обаче, е 33.66 при максимален 36.00
http://www.swu.bg/bg/content/view/821/605/
- Дата и час: 03 Фев 2025, 16:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Внимание,ужас !!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Внимание,ужас !!
advokat__nikolov написа:Минимален бал от първо класиране за специалност право в Русенски университет
При максимален 30.00
Срамота !
С две тройки учиш право
Като добавим и приоритета на ЮЗУ да има честта да обучава advokat__nikolov къде изобщо отива Русенският У-тет?!
и дума не може да става за сравнение
Аз с пък с 2 тройки колко бира изпивам, ама 3-ки кебапчета!
Срамота!
Изобщо, Николов нещата не са нормални и не вървят на добре.
"Традициите не са това което бяха...
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Не ги зная колко са добри в ЮЗУ, но преди месец си писах в скайп с едно девойче, което учи там. Бащата на същото момиче е прокурор и е завършил СУ. Потърсих я, защото се опитвах да открия едно указание на гл.прокурор от преди 2 години.
Направи ми впечатление, че прави много правописни грешки, което ме шокира. Бяха от типа: "utivam da o4a", "ba6ta mi 6i gu nameri"
За съжаление си изтрих хронологията, иначе можеше да се порадвате на повече.
Направи ми впечатление, че прави много правописни грешки, което ме шокира. Бяха от типа: "utivam da o4a", "ba6ta mi 6i gu nameri"
- ptodorova
- Младши потребител
ptodorova написа:Не ги зная колко са добри в ЮЗУ, но преди месец си писах в скайп с едно девойче, което учи там. Бащата на същото момиче е прокурор и е завършил СУ. Потърсих я, защото се опитвах да открия едно указание на гл.прокурор от преди 2 години.
A как се казва девойчето?
Аз да Ви кажа на клавиатура ми е по-трудно да пиша правилно.Друго е с лист и химикалка.
В ЮЗУ студентите са на високо ниво !
- advokat__nikolov
ptodorova написа:Не ги зная колко са добри в ЮЗУ, но преди месец си писах в скайп с едно девойче, което учи там. Бащата на същото момиче е прокурор и е завършил СУ. Потърсих я, защото се опитвах да открия едно указание на гл.прокурор от преди 2 години.
Колко е елементарно да правите изводите по едно девойче.Че е пълно при нас както и навсякъде със заблудени псевдостуденти е вярно ,но е трудно да се определи някакво си ниво - субективно и комплексно е.А и правописа в случая няма много общо - причини може да има много като възпитание, средно образование , лигавене и пр. и не виждам особена връзка с университета.
Иначе относно баловете - в ЮЗУ е толикова високи главно заради матурите ,които както знаят всички бяха най-малкото обективни .Интересното е ,че по Международни отн-я и Европеистика са дори по-високи.А в РУ пък винаги просто са запълвали бройки,то е ясно останалото.Във ВТУ пък продаваха изпитите и един обикновен купувач има и възможността да се прехвърли в СУ.Абе тази година КСК в Бг е пълна пародия .Има ли минимални от 1во класиране в ПУ , СУ , УНСС ?
- Logan
- Потребител
Макар че няма нищо което да ме дразни повече от писането в интернет пространството на "шльокавица" (кирилица с латински букви) ще ви кажа, че по-младите нарочно ползват някакъв специфичен Скайп-жаргон. Дори съм ги питала да ми обяснят и са ми казвали, че ако помежду си пишат нормално, останалите им съученици ще ги сметнат за така да се каже изостанали в "модата" или кой знае какво... Явно го правят, за да оригиналничат. Същото се получава, обаче и с чуждестранните им другарчета. И те ползват някакъв специфичен English при общуване в нета, някакви съкращения ...
Това не прави проблема по-малък. Много се замислям какво ще стане в бъдеще ...
Но нашите момчета и момичета (от форума имам предвид) са ни умни, прогресивни и амбициозни (благародно). И Логан и Адв. Николов и Покемона, Миши-83 ... това са все добри и възпитани млади хора и ще успеят, ако съхранят благородството и амбицията на младостта си. Е, характерите са нещо допълнително ... Всеки, дето се казва е с характера си, но като цяло аз ги намирам за приятни и интересни.
Където и да учи един човек е важно доколко самият той разчита единствено на това, дето му се предоставя от университета или се образова, информира и усъвършенства допълнително. Сега поне има хиляди начини за това. Университетите дават академизъм на знанията, предоставят ти съответната среда в която да попаднеш сред много хора с подобни на твоите интереси, но не могат да ти дадат останалите немаловажни неща - инициативност, усет към професията, новаторство, талант, ако щете.
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
diaida написа:Но нашите момчета и момичета (от форума имам предвид) са ни умни, прогресивни и амбициозни (благародно). И Логан и Адв. Николов и Покемона, Миши-83 ... това са все добри и възпитани млади хора и ще успеят, ако съхранят благородството и амбицията на младостта си. Е, характерите са нещо допълнително ... Всеки, дето се казва е с характера си, но като цяло аз ги намирам за приятни и интересни.
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
Re: Внимание,ужас !!
advokat__nikolov написа:Минимален бал от първо класиране за специалност право в Русенски университет
При максимален 30.00
Срамота !
С две тройки учиш право
НИКОЛОВ КАТО ТИ ЧЕТА ПИСАНИЦИТЕ НАПРАВО СЕ "ВЪЗХИЩАВАМ " НА ОТЛИЧНИК КАТО ТЕБЕ Ако вс. са отличници както теб пази боже ...
- donna
- Старши потребител
diaida написа:ptodorova написа:Не ги зная колко са добри в ЮЗУ, но преди месец си писах в скайп с едно девойче, което учи там. Бащата на същото момиче е прокурор и е завършил СУ. Потърсих я, защото се опитвах да открия едно указание на гл.прокурор от преди 2 години.
Макар че няма нищо което да ме дразни повече от писането в интернет пространството на "шльокавица" (кирилица с латински букви) ще ви кажа, че по-младите нарочно ползват някакъв специфичен Скайп-жаргон. Дори съм ги питала да ми обяснят и са ми казвали, че ако помежду си пишат нормално, останалите им съученици ще ги сметнат за така да се каже изостанали в "модата" или кой знае какво... Явно го правят, за да оригиналничат. Същото се получава, обаче и с чуждестранните им другарчета. И те ползват някакъв специфичен English при общуване в нета, някакви съкращения ...
Това не прави проблема по-малък. Много се замислям какво ще стане в бъдеще ...
Но нашите момчета и момичета (от форума имам предвид) са ни умни, прогресивни и амбициозни (благародно). И Логан и Адв. Николов и Покемона, Миши-83 ... това са все добри и възпитани млади хора и ще успеят, ако съхранят благородството и амбицията на младостта си. Е, характерите са нещо допълнително ... Всеки, дето се казва е с характера си, но като цяло аз ги намирам за приятни и интересни.
Където и да учи един човек е важно доколко самият той разчита единствено на това, дето му се предоставя от университета или се образова, информира и усъвършенства допълнително. Сега поне има хиляди начини за това. Университетите дават академизъм на знанията, предоставят ти съответната среда в която да попаднеш сред много хора с подобни на твоите интереси, но не могат да ти дадат останалите немаловажни неща - инициативност, усет към професията, новаторство, талант, ако щете.
О, миличката, сега прочетох това.Благодаря ти много !
- advokat__nikolov
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|