начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

За цензурата, боговете и форумците...

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

За цензурата, боговете и форумците...

Мнениеот Inspector_MBP » 10 Окт 2008, 21:28

Накратко:
Забелязвам, че форумните администратори са инсталирали някакъв софтуер налагащ автоматична цензура, върху определени буквено-символни поредици, без всякакъв оглед на контекстуалното им използване.
Може би от съображения за недопускане на пререкания на расова и верска основа, може би с друга идея, не знам, но - забелязвам, че освен другото, софтуерът замества имената на различни божества с буквено-символната редица "бог".

Така например думичиките: г*осподин, г*оспода, г*осподата, се заместват с богин, бога, богата.

Тъкмо вече бях свикнал с това, когато софтуерът замени буквената поредица бу*да, с "бог", в думата ПОДБУ*ДА, която моменталически се превърна в ПОДБОГ. :shock:

Мен лично това вече започва да ме дразни, и бих бил много благодарен на ГОСПОДАТА администратори, ако ремонтират срочно този бъг.
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Аватар
Inspector_MBP
Потребител

Re: За цензурата, боговете и форумците...

Мнениеот bebitor » 10 Окт 2008, 21:42

Само едно се чудех- на кого първи ще му писне и ще отвори тема по този повод :D Този израз богин е толкова натрапчив, че чак изнервящ и досаден. Пък и винаги мога да напиша Г о с п о д, щом имам желание, едва ли автоматичният филтър ще ме спре.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 10 Окт 2008, 21:46

:roll: :lol: Мда.... трудна е съдбата на божествените...
Гост.
Старши потребител

Мнениеот iskrec » 10 Окт 2008, 23:52

Защо ли си мисля, че задявките в форума ще станат част от "Среща в форума" и ще има неочаквани резултати за някои поставени хора по време на срещата. Няма лошо! Ще се разбере световно, що за сайт е lex.bg Аз лично ще присъствам!
Аватар
iskrec
Потребител

Мнениеот satir » 11 Окт 2008, 07:48

проба:
богин satir
kikikikikiki..... ного яко :D
Код за потвърждение: Избери целия код
господин satir

Ц, не е бъг. Земете си опраете филтрите бе!!! аман от улафщини :!:
:mrgreen:
едит: редактирах си го щото преди по си ми ареса
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот iskrec » 18 Окт 2008, 01:35

Не си добре мойто момче. Постовете, са ти изпразнини от съдържание. А, относно срещата ти чета постовете от 16,17.10.08г. и ти се чудя на самочуствието което имаш.
Аватар
iskrec
Потребител

Мнениеот satir » 18 Окт 2008, 07:16

iskrec написа:Не си добре мойто момче. Постовете, са ти изпразнини от съдържание. А, относно срещата ти чета постовете от 16,17.10.08г. и ти се чудя на самочуствието което имаш.

Ако на мен говориш ще ти кажа. Самочувствието ми иде от точната ми самопреценка.
И от факта, че съм по-грамотен от доста усери тука :idea:
И, хм.... а ти прочети и другите ми постове, ако искаш.
едит: Аз, твоите постове не чета, ти защо четеш моите, не знам :?:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Назад към Общи дискусии