Както казваше истинският Кърт Вонегът - "Бог да го поживи", в една истинска книга - "Времетръс" - "Бях болен! Сега съм отново здрав, да продължим!", аз днес отново влизам в този форум, за да възбудя позамрелите сетива на всички вас! Не бих ви обвинявал в дребнотемие - форумът е и без друго скучен! Новите носители на правата върху него, демек титулярите на авторското право може би ще се зарадват на новата свежа струя! Но не ми е за тях болежката! А ЗА ВАС!!! Тези, които искат да променят не държавата - тя е бъзвъзвратно загубена, за поколения напред, а себе си, дори не да променят, а да дадат хоризонт (колко печална и протрита от ежедневието дума, обаче истинска) на своето битие и надежда в душите на своите очакващи деца - ще им дадем ли ПОНЕ надежда?! Или всички мислещи, рефлексивни хора трябва да напускаме тази територия! Няма да призова "Хора, събудете се"! И без друго патосът вече никому не е нужен! Ще се опитам за обоснова целта на моето "завръщане" - то е да ви насоча към едно едничко нещо - Достойнството! Всички живеем в този "Времетръс" - колко е простичко да се нахвърлим срещу малцината, които смятат, че Достойнството е тяхната цел на живота, те са толкоз уязвими, на пръв поглед беззащитни, но тук - в тези географски ширини - в БЪЛГАРИЯ! А всъщност те са носителите на напредначивостта - обече ние не го съзираме, втренчени в жалкото си съществуане! Бидейки съдебни изпълнители, съдии по вписванията, адвокати, магистрати!!! В БЪЛГАРИЯ! Те виждат България през различен житейски ъгъл, не казвам "зрителен ъгъл", защото е протрита дума! Житейски ъгъл, добит в друг СВЯТ! Ето че достигнахме до "Темата Керелов" - той не познава клоаката "Съдебна система в България" в детайли, но има искреното желание да помагне на добросъвестните хора, вкл. и магистрати - да се еманципарат. Ние го жегосваме - "ние", включително и аз, тъй като не го защитих досега! Ето че отново се върнахме към темата за Достойнството - г-н Керелов има (с ударение върху "а"-то) Достойнството с посочване на името си да се противопостави на "лежерното хортуване" не във форума, а в "правораздавателната ни система"! И той е Единственият в този "Форум"! Аз не можах да го направя! Не с името си - в този Форум!!! Поради това аз реших да се включа отново сред вас - да защитя г-н Керелов, който не води просто "диалог със себе си", дори не "води битки с Вятърни мелници", а протяга ръка към хора, които имат нужда от защита - включително и магистрати!
Аз не мога да го направя с името си в този Форум, но това ни най-малко значи, че не го правя в друга "Реалност" - с Името си!
Засега толкоз!!! Само ще ви припомня една песен на Питър Гейбриъл и Кейт Буш - Don`t give up! Няма да се предадем!!! Който разбрал, разбрал!!! И на ингилизки и на български!!!
http://www.vbox7.com/play:8a008e2a
- Дата и час: 24 Яну 2025, 21:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Завръщане!!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Завръщане!!!
Г-н Керелов, всички ще имаме нужда от защита - рано или късно... пред Европейския съд за правата на човека! Адвокат ли, магистрат ли, съдебен изпълнител ли ...
Това е България, моята България, НАШАТА БЪЛГАРИЯ, г-н КЕРЕЛОВ (на мен не могат да ми заявят, че не разбирам от право, така че от това обвинение не съм уязвим )!!!! Но могат да ми кажат, безжалостно, че не разбирам от съвременна политика, от ГЕОполитика, от " приоритетите бяха това", от нагаждачество!!! И ще са прави! Както никой друг път!!! Но те самите няма да разберат, какво означава СВОБОДЕН ДУХ!
Аз ще си позволя да ти предоставя едно парче, още едно от Питър Гейбриъл - "БИКО"1 Който знае, знае го!!!
http://www.vbox7.com/play:6d78dd07
Това е България, моята България, НАШАТА БЪЛГАРИЯ, г-н КЕРЕЛОВ (на мен не могат да ми заявят, че не разбирам от право, така че от това обвинение не съм уязвим )!!!! Но могат да ми кажат, безжалостно, че не разбирам от съвременна политика, от ГЕОполитика, от " приоритетите бяха това", от нагаждачество!!! И ще са прави! Както никой друг път!!! Но те самите няма да разберат, какво означава СВОБОДЕН ДУХ!
Аз ще си позволя да ти предоставя едно парче, още едно от Питър Гейбриъл - "БИКО"1 Който знае, знае го!!!
http://www.vbox7.com/play:6d78dd07
- Pink_Floyd
- Потребител
Но след като надзърнах в темат ПРОТЕСТ! ПРАВИЛА ЗА МОДЕРАТОРИ! се убедих, че това не е моето "съобщество". Не желая да характиризирам персонажите, коите "играят главни роли", по-скоро всичко е гротеска в този форум! Всичко е било напразно - сбогом, "мили хора", демек "джентълмени", както би казъл един друг "дискурс" - "Дума"", но не на "Българските емигранти".
И все пак, за хората, които ценят стойносните, Истински неща, отново парче на Питър Гейбриъл - http://uk.youtube.com/watch?v=D7Z3fOO5u-4, макар че имам подозрението, че ще бъда модериран, както 1945 година:) "Блаженни да са модераторите!" Бих казъл "Жалка картина!", но и за това нямам настроение, след ато попаднах на тази "върховна" тема - ПРОТЕСТ! ПРАВИЛА ЗА МОДЕРАТОРИ!
Истинки се радвам, че мнозина от вас не са моята среда! Сбогом, мили хора ("дженталмен-ССС-Р")!!!
И все пак, за хората, които ценят стойносните, Истински неща, отново парче на Питър Гейбриъл - http://uk.youtube.com/watch?v=D7Z3fOO5u-4, макар че имам подозрението, че ще бъда модериран, както 1945 година:) "Блаженни да са модераторите!" Бих казъл "Жалка картина!", но и за това нямам настроение, след ато попаднах на тази "върховна" тема - ПРОТЕСТ! ПРАВИЛА ЗА МОДЕРАТОРИ!
Истинки се радвам, че мнозина от вас не са моята среда! Сбогом, мили хора ("дженталмен-ССС-Р")!!!
- Pink_Floyd
- Потребител
- REVOLUTION
- Активен потребител
Дали заради финансовата криза, но някои хора в този форум започнаха май да прибягват все по-често до силно действащи вещества, дано поне да са от категорията на разрешените такива.
Г-н Pink Floyd явно не се е сблъсквал с агит-материалите на "Kereloff & Kereloff", разлепени навремето по (по-скоро, с които бяха облепени плътно ) стените на Съдебната палата в София, на "Търговския дом" и на няколко още места - напр. ул. "Лавеле" 32, където имаше "сборища" на адвокатски кантори..., както и бяха затрупани пощенските кутии на СГС, САС, ВКС и т.н. Не съм виждал нито едно решение на Съда в Страсбург, в което да е участвал Керелов Сигурно защото той е "босът" и изпраща свои сътрудници
Г-н Pink Floyd явно не се е сблъсквал с агит-материалите на "Kereloff & Kereloff", разлепени навремето по (по-скоро, с които бяха облепени плътно ) стените на Съдебната палата в София, на "Търговския дом" и на няколко още места - напр. ул. "Лавеле" 32, където имаше "сборища" на адвокатски кантори..., както и бяха затрупани пощенските кутии на СГС, САС, ВКС и т.н. Не съм виждал нито едно решение на Съда в Страсбург, в което да е участвал Керелов Сигурно защото той е "босът" и изпраща свои сътрудници
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
Колко философски постулати и песимизъм лъха от тези постове! Но и двете са ми толкова чужди. Хора карайте по весело!
Смехът е заразен!
Смехът е заразен!
Vox emisa volat, litera scripta manet!
-
rexlegis - Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|