- Дата и час: 24 Яну 2025, 21:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Тоги в РС - Варна?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Тоги в РС - Варна?
Колеги, предстои ми дело в Районен съд - Варна. Тъй като не съм от този район интересуваме дали там съдиите искат адвокатите да бъдат с тоги. Моля, дайте инфо по въпроса.
- ims71
- Младши потребител
Re: Тоги в РС - Варна?
Доколкото имам поглед, не.
Наскоро бях и в ОС, носих си тогата в един от онези простовати калъфи на стилистката , но така и не я облякох...просто никой и там не се бе изтипосал с такава.
Наскоро бях и в ОС, носих си тогата в един от онези простовати калъфи на стилистката , но така и не я облякох...просто никой и там не се бе изтипосал с такава.
- Гост.
- Старши потребител
Пътувайте спокойно. Все още сме без тоги.
- ch3oh
- Активен потребител
Благодаря Ви колеги. Приятна почивка
- ims71
- Младши потребител
Здравейте,
Все още не използваме тоги. След като имаме условия за адвокатите, тогава ще се изискват.
Поздрави.
Все още не използваме тоги. След като имаме условия за адвокатите, тогава ще се изискват.
Поздрави.
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|