- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Объркано име
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Объркано име
Ако ми объркат в вестника името, мога ли да ги съдя и за колко пари.
- cordocuvas
- Нов потребител
Re: Объркано име
Ми не знам, ама на мен ми бяха объркали навремето в училищния дневник името и нищо не ми платиха.
Ти колко пари искаш и колко даваш, ако объркаш на някой името?
Ти колко пари искаш и колко даваш, ако объркаш на някой името?
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
portokal написа:Ми не знам, ама на мен ми бяха объркали навремето в училищния дневник името и нищо не ми платиха доброволно за това. Ама давността вече изтече.
Ти колко пари искаш и колко даваш, ако си на мястото на вестника?
Ами да, как ще ти платят, ако беше отишла при адвокат, щяха да видят те Вместо да им лепнеш един иск по 45, гледай как минава давността
Питащият и той да не чака, ами да действа, естествено да се консултира с адвокат. Поне 1 000 000 да иска - в най-лошия случай и да не му уважат иска, поемам грижата да ги нарисувам и да му ги пестна.
-
ianeva - Потребител
Абе, и да не е милион, щях ли поне да си избия джобните за месеца? Не смея да мисля за цялата учебна година.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
Колко време е давността, днес го объркаха.
- cordocuvas
- Нов потребител
portokal написа:Абе, и да не е милион, щях ли поне да си избия джобните за месеца? Не смея да мисля за цялата учебна година.
А, джобните, те за Оксфорд щяха да стигнат. Нека приемем, че си на 15, когато това се случва /т.нар момент, "в който пубертета в такава степен е настъпил, че хормоните водят световна война за завземане на територия" - това е цитат от моя приятелка с дете на такава възраст/. След объркването на името ти във вестника /учелещния при това / Никола от петия чин /когото ти публично-тайно харесваш/ обявява, че си най-смотаната в цялото училище и даже не могат да ти запомнят името. Следват невъобразими болки и страдания. Приятелките ти отказват да дружат с теб, поради горните причини. Следва неуспешен опит за самоубийство, разговор с психолог и т.н. и т.н. Още повече, че ти носиш името на любимият си дядо /портокал/, а те да вземат да те напишат "мандаринка", което по злощастно стечение на обстоятелствата е името на баба ти от другата страна, която ти не можеш да понасяш, защото тя се е "отказала от майка ти чрез Държавен вестник".
Останаха и за сватба даже ...
-
ianeva - Потребител
Моето го объркаха в Струмата
- cordocuvas
- Нов потребител
И никой не ми отговори на въпроса все пак :Д
- cordocuvas
- Нов потребител
cordocuvas написа:И никой не ми отговори на въпроса все пак :Д
Видях в гуглето, че Струма е "всекидневникът на югозападна България". При това положение вдигам мизата на 2 000 000. То къде е училищния вестник на портокал, къде е "Струма". Аааааааа ....
-
ianeva - Потребител
Абе просто се чудя откъде да изкочи некой лев, объркаха ми фамилията с тази на един доктор
- cordocuvas
- Нов потребител
на мен са ми бъркали името поне 30 пъти. То не бе по вестници, по телевизии...
последно ме объркаха по бнт ино
Пари - нема... реклама.. нема - нищо нема.
Пий една вода.
последно ме объркаха по бнт ино
Пари - нема... реклама.. нема - нищо нема.
Пий една вода.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Абе, те и моето го объркаха на няколко пъти в Интернешънъл Трибюн ...
А в Play Boy, представете си, даже снимката ми бяха объркали !!!
А в Play Boy, представете си, даже снимката ми бяха объркали !!!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|