Колеги, така и не си уших тога (никъде не са ми правили проблем за това), но вече смятам да се обзаведа (за всеки случай ) и затова се интересувам, ако някой иска да се отърве от своята тога срещу сума, каквато договорим - моля да ми пише на лични.
Мислех си и за това, една позната да ми я ушие, но отнякъде трябва да изкопая кройката. Приемам съвети и откъде да намеря кройката, колко и какъв плат да приготвя, колко ще ми струва ушиването и др. подобни.
- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся тога
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Търся тога
Всичко, от което се нуждаеш, е любов.
- zvezda
- Потребител
Re: Търся тога
Само срущу скромните 80 лева може да имаш тога. Телефон за връзка 0889945310 Румяна гр. Шумен. Поръчваш и за една седмица е при теб. Пращат ти я с куриер и плащаш на него.
- advokat-yordanov
- Нов потребител
Много изгодно си уших. По форума бяха пуснали за Пловдив (аз получих с наложен платеж) 0898746546 ,0887791799, 032/621448 Светла Гочева .Мярки се дават по телефона и готово
- rosa_diva
- Нов потребител
Каква е цената на тези тоги, които се шият в Пловдив. Пишете , че е изгодно, но колко все пак? Моля, пишете.
- ims71
- Младши потребител
Модна къща Роксана произвежда тоги за адвокати.
Адресът е: София, бул. Цариградско шосе 117
(печатница Наука и образование, ет.3)
тел. 975-21-05
0886 075-725
Адвокати от провинцията могат да правят заявка за тога по телефона. Получават я като колет в рамките на 3-5 работни дни на посочен адрес.
Снимки на тоги има на: roksana-bg.eu
Адресът е: София, бул. Цариградско шосе 117
(печатница Наука и образование, ет.3)
тел. 975-21-05
0886 075-725
Адвокати от провинцията могат да правят заявка за тога по телефона. Получават я като колет в рамките на 3-5 работни дни на посочен адрес.
Снимки на тоги има на: roksana-bg.eu
- bismark71
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|