начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Kръжок на учителя Николов

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Kръжок на учителя Николов

Мнениеот REVOLUTION » 10 Яну 2009, 22:25

В крожока може да членуват само правоверни последователи на дедец Николов , върховният жрец на култа към триединството от Лорд Върховните съдии на ВКС, проф.Воденичаров и проф.Долапчиев.
Членовете трябва да бъдат изключително нагли и нахални , с маркови дрехи на стойност не по малко от 11 111 евро , както и да имат библиотека с правна литература , на стойност , не по -малко от 23 000 лева.Останалите условия ще се работят в движение.

Тази вечер дедец Николов ще изнесе проповед за сатанаил palimsest! :D
REVOLUTION
Активен потребител

Re: Kръжок на учителя Николов

Мнениеот laridii » 10 Яну 2009, 22:42

:lol: :lol: :lol: Пу, дявол да го вземе само на някакви си 10 тина условия не отговарям, за да се включва. Не е лесно да си адвокат Николов!
laridii
Потребител

Мнениеот kalahan2008 » 10 Яну 2009, 23:16

Ето уроците, които всеки член на клуба на Никсън трябва да научи:
1/ ВИНАГИ СЕ ПОДМАЗВАЙ НА ТЕЗИ, ОТ КОИТО ЗАВИСИШ
Изображение
2/ ВИНАГИ ИЗЛИЗАЙ САМО С ДЖЕНТЪЛМЕНКИ НА СРЕЩА
Изображение
3/ ПРАВИ СЕКС (ЕТО КАК ГО ПРАВИ УЧИТЕЛЯТ НИКСЪН)
Изображение
4/ И НЕ ЗАБРАВЯЙ: ЧОВЕК И ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕ, ОТИВА ТАМ, ОТКЪДЕТО Е УЧИТЕЛЯТ!
Изображение
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 11 Яну 2009, 14:51

Специален поздрав за lawyer_nickson :mrgreen:
http://www.vbox7.com/play:32df96ee
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 11 Яну 2009, 14:54

Аз се самоубих, жертвено и ритуално, в името на новата религия-хАдвукатизъм.
Наложен ми е тотален целибат от моя дедец в очакване на процедурата по екзорсизъм в храма с много джентълменки!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот donna » 11 Яну 2009, 15:48

Искаш да кажеш ,че си погребал правото във фонтана на незнанието :D
На Николов бих казала следното :завърши ,поработи и тогава ще ти се изяснят много неща ,защото към момента си измислил ново право -то лошо няма ,ама законите ги приема НС ...ТА НИЕ СЕ ВОДИМ ПО ТЯХ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
donna
Старши потребител

Мнениеот 778899 » 11 Яну 2009, 18:05

:D :D :D ! Снощи стана интересно с Николов..., ама няма я вече темата! Да, прави сте! Не сме за неговия кръжок ние :wink: ! ...ама, не ми е антипатичен, де...забавен е по-скоро! Да е живо и здраво момчето, животът много бързо ще му резне крилцата.... :) ! И така...
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 11 Яну 2009, 21:47

Калахан, ти направо ме срази с уроците, но тази песен е направо 10х... Изображение
Гост.
Старши потребител

Мнениеот palimsest » 11 Яну 2009, 22:22

Имам преюдициално запитване до хАдвукат Николов
дали Радка Куршума е Джентълменка по критерия- Николов
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 12 Яну 2009, 10:03

ADVOKAT_NIKOLOV всяка сутрин се поглежда в огледалото и си казва: един ден ще стана голям!
Изображение
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот P_petroff » 12 Яну 2009, 11:23

Здравейте, аз от 6г. избягвам да пиша мнения, предпочитам само да се образовам, но не става ли въпрос тук за един смешен човек който си беше написал в подписа "адвокатска къща"? Аз дълго размишлявах върхи тази постановка, понеже не само в родния закон за адвокатурата, но и в европейските нормативи на разни страни, уреждащи статута на адвоката (сори, начетен съм, юрист съм все пак, с диплома от СУ), не присъства такова сдраво монументно сдружаване...Тая къща коя категория сграда е и как се въвежда в експлоатация, с Удостоверение от Обищината или с Разрешение от ДНСК? Мистерия...
Такива смешни и необразовани хора с техните смешни мнения са причината да не влизам често във форума, откъдето съм научил иначе доста полезни за мен неща и където, когато аз не знаех нищо, съм раздавал с удоволствие лекции на 500+ човека ... Незнам, незнам, пада отчайващо нивото на образование на младите хора, които излизат от факултетите...
P_petroff
Младши потребител

Мнениеот ykovachev » 12 Яну 2009, 18:05

Само да ви кажа, че Николов е баннат поради неетично отношение към колегите... Надявам се да вдене защо е направено това.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот satir » 14 Яну 2009, 06:30

"не е лесно да си тиква"
http://vbox7.com/play:a9d48f9f
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот donna » 14 Яну 2009, 09:05

:D А не е честно ,сега като е баннат аз с кого ще се забавлявам тук :D
donna
Старши потребител

Мнениеот genius75 » 14 Яну 2009, 16:04

ох, много се смях на снимките с кифлите и прасето.
Браво на калахан!
genius75
Потребител

Мнениеот nezret » 14 Яну 2009, 19:13

:D И аз много се смях особено с Кифлите.
Жалко че не отговарям и аз на критериите за Членство в клуба.
Колеги чувството ви за хумор направо е убийствено.
nezret
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 02 Юли 2009, 04:12

P_petroff написа:Здравейте, аз от 6г. избягвам да пиша мнения, предпочитам само да се образовам, но не става ли въпрос тук за един смешен човек който си беше написал в подписа "адвокатска къща"? Аз дълго размишлявах върхи тази постановка, понеже не само в родния закон за адвокатурата, но и в европейските нормативи на разни страни, уреждащи статута на адвоката (сори, начетен съм, юрист съм все пак, с диплома от СУ), не присъства такова сдраво монументно сдружаване...Тая къща коя категория сграда е и как се въвежда в експлоатация, с Удостоверение от Обищината или с Разрешение от ДНСК? Мистерия...
Такива смешни и необразовани хора с техните смешни мнения са причината да не влизам често във форума, откъдето съм научил иначе доста полезни за мен неща и където, когато аз не знаех нищо, съм раздавал с удоволствие лекции на 500+ човека ... Незнам, незнам, пада отчайващо нивото на образование на младите хора, които излизат от факултетите...

Я каква тема !

Я какво мнение!

Господин еди кой си, явно не сте толкова образован, колкото ни се пишете, щом не разграничавате "поводение" от "образованост". Айде лекичко да съм малко по-образованичък от Вас. Ако ще и в Шекспировия ВУЗ да сте завършил, гледа се колко книжки сте прочел. А такива като Вас, "панелен" адвокат, сте прочел 20 лекции и се биете в гърдите. Когато прочетете Анри Капитан, Любен Диков, Козак, Кацаров, Пренс, Лист, Долапчиев и др. кажете, че сте образован и защитете по най-добрия начин СУ. Иначе, Ви гарантирам, че сте параобразован, а не образован. Нали знаете, на гръцки Ви говоря. Та може да сте културен, но не ми мязате чак на толкова образован. Вие сте леко Contradicio in adjecto.

И няма ли да разберете господине, че няма да ми резнат крилцата. Аз ще режа крилца, господине.

И, господине, прочете "Интригите на съдия Джефрис" на Бафа и може би ще ме опознаете.

Калахане много смешно ми беше. :D

Ревелюшън как пък го измисли това :D
advokat__nikolov

Мнениеот ivan_lawyer3 » 02 Юли 2009, 06:20

Urbi et orbi.

Това в рамките на привличане вниманието.

Кифлите са бижу, особено за човек с протези и два неуспешни абордажа зад гърба си.

Весел ден, колеги.

Моя винаги е весел, сега ще го стъжня на някого.

Николов, ще стане човек от тебе - не се притеснявай, трябва ти една преса.

Моята кариера започна с падането на кулите-близнаци (какви гении са терористите - падането на Берлинската стена - падането на кулите - близнаци).

Ех, какви терористи имаше навремето - вълшебници.

И да гласуваш.

Месир,
Адвокат,
Кардинал Д`Ришельо.
ivan_lawyer3
Потребител

Назад към Общи дискусии