начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Премахване на партия от народа

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Премахване на партия от народа

Мнениеот namakak » 19 Сеп 2009, 23:11

Как може да се премахне например СДС и подпартийни някакви си партийки от народа,без гласоподаване,имайки предвид че те с приватизациониране си купиха завинаги избирателите?
Аватар
namakak
Потребител

Re: Премахване на партия от народа

Мнениеот Melly » 19 Сеп 2009, 23:21

namakak написа:Как може да се премахне например СДС и подпартийни някакви си партийки от народа,без гласоподаване,имайки предвид че те с приватизациониране си купиха завинаги избирателите?

С "мистър Пропърти" или "Вениш". :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Re: Премахване на партия от народа

Мнениеот namakak » 20 Сеп 2009, 00:44

:D :D :D Доместоса заместваш с дюбара на табла и еци :wink:
Тук не се търси хигиена ,а печалба и реванш.Тапа капиш? :wink: Да ти разкажа един път завинаги играта,как ти ше ме преметкаш с фолшиви зарове,да ама друг път,фалшивите се крият н храстите до хотелите или в некоя градинка до тях,от там ако гаджето ти е вързало ше има подарък,което значи че няма да си промениш фамилията ако ти е вървяло с него,прави си извода как да лъжеш партньори и всички.
Залагам на Бингото и самолетните чистители :wink: Да знаеш как миришат на Кореком само,такъв усет имам,тея с които ше бягат за Аруба без дори и имунитет.Бактерии всякакви,гъбите трябва да се унищожат,дори и да съществуват и там където не се сещат някои къде виреят.
Имам лампа против вируси,стига да знам че ще се използва по предназначение.Едната е инфра червени ,другата е виолетови лъчи.И при двата варианта слагам очила.Само късето няма батерия,иначе всички виросоносители съм ги остал без коса... :D
Майтапа на страна,придържай се към темата и правото на избирател,защото всеки избирател има правото да предентира лъжшата,измамата и всичко останало с един адвокат в мнозинство.
Аватар
namakak
Потребител

Назад към Общи дискусии