начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

алгоримат казус

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

алгоримат казус

Мнениеот georgilungov » 12 Окт 2010, 12:22

Здравейте, студент съм 2-ри курс и имам проблем в това как се решават казуси. Може ли някой от вас да ми каже какъв е алгоритама при решаването на казуси. много ми е трудно и просто не зная как ще завърша изобщо. мн ще съм ви благодарен, ако ми пишете по ел. поща. lungov@mail.bg
Благодаря предварително!
georgilungov
Нов потребител

Re: алгоримат казус

Мнениеот tedyxaz » 12 Окт 2010, 12:30

Здравей,
Аз ти изпратих 1 алгоритъм, дано ти е полезен!
T.Ivanova
Аватар
tedyxaz
Младши потребител

Мнениеот law_master » 12 Окт 2010, 13:04

georgilungov написа:Здравейте, студент съм 2-ри курс и имам проблем в това как се решават казуси. Може ли някой от вас да ми каже какъв е алгоритама при решаването на казуси. много ми е трудно и просто не зная как ще завърша изобщо. мн ще съм ви благодарен, ако ми пишете по ел. поща. lungov@mail.bg
Благодаря предварително!

Решават се след като си чел много и имаш достатъчно знания. Иначе и 5 алгуритама да ти напишат, като не си в час с материята ще ги гледаш като голям камък 8)
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Мнениеот jafi_retroto » 12 Окт 2010, 14:52

Ако ми позволите да добавя към безспорната предпоставка, която law_master спомена и нещо, което е много полезно по конкретния въпрос:

http://buy.lex.bg/catalog/product_info. ... ts_id=1936
jafi_retroto
Младши потребител

Мнениеот Pause » 12 Окт 2010, 15:25

Здравейте,книгата найстина е незаменима попрочел съм някой друг казус от нея но специалността Право няма да мине без,четене.И преди да започнеш с казуса и даже и книгата трябва да знаеш основните институти на правото.А ако не ги знаеш няма да ти е интересна ,даже обратното все едно да ти говоря на китайски.Приятно четене. :D
Аватар
Pause
Активен потребител

Назад към Общи дискусии