начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

Среща на 15.10/20ч./София

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Среща на 15.10/20ч./София

Мнениеот milletti » 13 Окт 2010, 13:34

Здравейте, познати и непознати колеги.
Скоро не сме се събирали...има - няма месец. ;) В тоя ред на мисли, предлагам да спретнем едно импровизе с хапване и течности този петък. Очаквам предложения за място.

П.П. Към колегите, които още не са се "прежалили" да присъстват:
От проведените до момента сбирки, произлязоха много приятелства и полезни връзки и контакти. На срещите си говорим за какво ли не, обменяме професионален и житейски опит, смеем се и т.н. все приятни неща. Не хапем. Или поне никой не се е оплакал. :twisted:
От две злини, изберете по-интересната.
milletti
Потребител

Re: Среща на 15.10/20ч./София

Мнениеот Melly » 13 Окт 2010, 14:26

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Радвам се да е прочета, Миленче!
Инициативният комитет не спи. :idea:

До скоро!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот DEKAH » 13 Окт 2010, 16:06

Следващия месец пишете и мен...
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот milletti » 13 Окт 2010, 17:40

DEKAH написа:Следващия месец пишете и мен...

Хм...теб те пишем всеки следващ месец, от година и нещо поне. Или се засрами, или почерпи. :idea:
milletti
Потребител

Мнениеот nezret » 14 Окт 2010, 14:16

:D Това е добра идея. Само се надявам да навия някой колега приятел да дойде с мен. До сега не съм идвал на такива срещи и никой не познавам лично от форума. Последният път се престраших :lol: , отидох към 9.00 в мисля че беше хотел Ники, виждам хора на маса ,никой не познавам и явно и мен не. Почувствах се като натрапник и излязох. По принцип съм голяма терца :lol: в приятелска компания, но наистина като не познаваш никой , естествено е да има психологически бариери . Надявам се колегата Василев да се съгласи да дойдем заедно.
Пак ли ще е там?!?
Или локацията е друга.
Както се казва Петък е важен ден това е не само празник за правоверните но и е Ден на Майстора :lol: :lol: :lol: .Почти всички майстори тогава се напиват до козиркатата :lol: :lol: .Когато бях студент идваха строители приятели от моя роден край и винаги в петък казваха. Незрет сега е празник?!? Какъв - ами Ден на майстора :lol: :lol:
Идеята колеги да го направите троен ми допада :lol: :lol:
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
nezret
Потребител

Мнениеот DEKAH » 14 Окт 2010, 14:31

milletti написа:

Хм...теб те пишем всеки следващ месец, от година и нещо поне. Или се засрами, или почерпи. :idea:

За почерпката няма проблем. Проблемът е, че съм на 400 км от София. Лесно ви е на вас - казвате си кога е събитието и се събирате. А нас от прованса кучета ни яли :mrgreen:
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот Melly » 14 Окт 2010, 14:35

Лелееееееее, Незрет, бива ли така? :roll:
Само да си посмял да повториш номера. Лично ще ти звънна по телефонцията, за да те проверя на кой "километър" от т.А към т. В си в момента. :lol: :lol: :lol:

Локацията все още е неясна, но това изобщо не е пречка да се видим. Я колко капанчета има в центъра на Софето - все някъде ще се приютим на сладка приказка. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 14 Окт 2010, 14:43

--------
Последна промяна nk7702n на 13 Яну 2011, 16:10, променена общо 1 път
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Melly » 14 Окт 2010, 14:43

DEKAH написа:
milletti написа:

За почерпката няма проблем. Проблемът е, че съм на 400 км от София. Лесно ви е на вас - казвате си кога е събитието и се събирате. А нас от прованса кучета ни яли :mrgreen:

Хич не си за извинение, Деки. Търсиш си повод само. :D
Да не споменавам героизма на един колега, който се яхна на колата веднага след с.з. и дойде макар и към 22:00 часа, а на другата сутрин пропътува горе долу същия път, за да е отново "на пост" в зала.

П.П. Приятелю, не се изчервявай, че те посочих за пример, а и не го приемай като провокация да повториш. Зная, че имаш извинителна причина. Ще се видим пак - сърце да е голямо. :wink: :D
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот 778899 » 14 Окт 2010, 14:54

А така, Миленче, а така!!! :D

:wink: пишете и мен, ке додам! :wink:
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот milletti » 14 Окт 2010, 15:54

Мястото е ресторантът на х-л "НИКИ", ул.Неофит Рилски 16. Резервацията е за 20ч. утре /петък/, на името на ... Лекс. Така ще е по-лесно за всички, които не са идвали преди и не познават никого. :) Просто влизате, питате къде е масата от резервацията на Лекс...и се озовавате на точното място, по точното време. ;)

Ето и линк: http://www.hotel-niky.com/
milletti
Потребител

Мнениеот Гост. » 14 Окт 2010, 16:26

nezret написа: .... Последният път се престраших :lol: , отидох към 9.00 в мисля че беше хотел Ники, виждам хора на маса ,никой не познавам и явно и мен не. Почувствах се като натрапник и излязох. .....

:roll: Влязохте по централната пътека в градината, огледахте се и .. назад.
Тъмен костюм, мисля решен в синята гама, разкопчан, с ръка в джоба на панталона, слаб, висок, чуплива тъмна коса....
Ако това сте бил вие - дори не ни обърнахте внимание. :lol:

п.п. Този път ще пропусна.
Пловдив и отдавнашна дестинация, но все нещо изниква и не се получава срещата там.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Melly » 14 Окт 2010, 16:36

poli_g написа:
nezret написа: .... Последният път се престраших :lol: , отидох към 9.00 в мисля че беше хотел Ники, виждам хора на маса ,никой не познавам и явно и мен не. Почувствах се като натрапник и излязох. .....

:roll:Влязохте по централната пътека в градината, огледахте се и .. назад.
Тъмен костюм, мисля решен в синята гама, разкопчан, с ръка в джоба на панталона, слаб, висок, чуплива тъмна коса....
Ако това сте бил вие - дори не ни обърнахте внимание. :lol:

Точно така, Поли. Помниш, че двете се спогледахме, а той дори не реагира. :D
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот ykovachev » 14 Окт 2010, 16:47

Незрет, излагаш се.
Като отидох за пръв път преди време, и аз не познавах ни един колега, но от двете ми страни седнаха две - как го казваше ти? престъпно красиви дами и... ако не си обратен, защо да мърдаш? :D
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот tedyxaz » 14 Окт 2010, 17:04

Мене желаете ли ме на това лексово събитие :lol:
T.Ivanova
Аватар
tedyxaz
Младши потребител

Мнениеот milletti » 14 Окт 2010, 17:09

tedyxaz написа:Мене желаете ли ме на това лексово събитие :lol:

Иска ли питане. Разбира се, че да. :)
milletti
Потребител

Мнениеот milletti » 14 Окт 2010, 17:13

Melly написа:
Точно така, Поли. Помниш, че двете се спогледахме, а той дори не реагира. :D

Пфу...Аз дойдох по-късно тогава и очевидно съм пропуснала важни събития.
Колега, за да се спогледат две жени, значи по шестобалната система сте поне 4.50. :roll:
milletti
Потребител

Мнениеот nezret » 15 Окт 2010, 13:51

:lol: Е радвам се че и от форума колеги използват специфичния терминологичен речник на Незрет. Престъпната привлекателност е едно от тях :lol: :lol: . Даже в пристъп на лирическо прозрение по адрес на една колежка което име не желая да споменавам, съчиних и т. н. Ода за престъпната привлекателност?!? :lol:
Тя е предназначена само за мъже адвокати, показва степентта на градация на чувствата на лирическият герой .
Съкратеният вариант за комплимент използван от мен и от мои колеги приятели е . Колежке вие Отново сте престъпно привлекателна както каза небезизвестия колега Бабучев. :lol: .
Тъй като бих се притеснил да го цитирам. Ще го изложа във форума.
Цитат
ОДА ЗА ПРЕСТЪПНАТА ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТ

Милейди Вие сте Престъпно привлекателна :!: :shock: Мнозина от моите клиенти бих рискували свободата си за да бъдат с Вас( :wink: ), но аз я изгубих в момента когато ви Видях :shock: :P (като Джим Кери от Маската :lol: ).
(Лирическият герой е възхитен от хубостта и изразява своето отношение чрез градация на чувствата и загуба на най ценното благо на демокрацията - героят губи своята Свобода :oops: ).
Престъпно привлекателна дама като Вас , вероятно има приятел или съпруг(оборима презумпция :wink: ), защото всеки мъж до вас е длъжен да ви Прави истински щастлива(необорима презумция), Защото Вие наистина го Заслужавате.
Да вие наистина гго заслужавате.
(Лирическият герой атакува психиката на субекта, като я поставя в ситуация на размисъл и частична дезориентация .манипулативен психологичеси маньовър, Дамата започва да се замисля Дали е истински щастлива?!? ,Повторението затвърждава тезата за Правото на Щастие, необоримостта му.)
Но аз бих че чувствал истински щастлив да разбера как се казвата или Ангелите нямат имена?!?(скромност, тактическо отстъпление , леко дистанциране и наблюдение за невербалния "говор", )
И евентуално да пием насаме по чаша Шампанско. :wink: ( Ясно изразен Петитум на исковата молба :lol: , лирическият герой иска да се докопа до Извора на Щастието :lol: .като плаща за това със Свободата си.
Колегата Василев се съгласи да дойде с мен така че довечера ще дойда.
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
nezret
Потребител

Мнениеот DEKAH » 15 Окт 2010, 14:04

nezret написа::lol: Е радвам се че и от форума колеги използват специфичния терминологичен речник на Незрет. Престъпната привлекателност е едно от тях :lol: :lol: . Даже в пристъп на лирическо прозрение по адрес на една колежка което име не желая да споменавам, съчиних и т. н. Ода за престъпната привлекателност?!? :lol:
Тя е предназначена само за мъже адвокати, показва степентта на градация на чувствата на лирическият герой .
Съкратеният вариант за комплимент използван от мен и от мои колеги приятели е . Колежке вие Отново сте престъпно привлекателна както каза небезизвестия колега Бабучев. :lol: .
Цитат

Милейди Вие сте Престъпно привлекателна :!: :shock: Мнозина от моите клиенти бих рискували свободата си за да бъдат с Вас( :wink: ), но аз я изгубих в момента когато ви Видях :shock: :P (като Джим Кери от Маската :lol: ).
(Лирическият герой е възхитен от хубостта и изразява своето отношение чрез градация на чувствата и загуба на най ценното благо на демокрацията - героят губи своята Свобода :oops: ).
Престъпно привлекателна дама като Вас , вероятно има приятел или съпруг(оборима презумпция :wink: ), защото всеки мъж до вас е длъжен да ви Прави истински щастлива(необорима презумция), Защото Вие наистина го Заслужавате.
(Лирическият герой атакува психиката на субекта, като я поставя в ситуация на размисъл и частична дезориентация .манипулативен психологичеси маньовър, Дамата започва да се замисля Дали е истински щастлива?!? ,Повторението затвърждава тезата за Правото на Щастие, необоримостта му.)
Но аз бих че чувствал истински щастлив да разбера как се казвата или Ангелите нямат имена?!?(скромност, тактическо отстъпление , леко дистанциране и наблюдение за невербалния "говор", )
И евентуално да пием насаме по чаша Шампанско. :wink: ( Ясно изразен Петитум на исковата молба :lol: , лирическият герой иска да се докопа до Извора на Щастието :lol: .като плаща за това със Свободата си.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Нечовек :)
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот andrea » 15 Окт 2010, 15:05

nezret написа::lol: Е радвам се че и от форума колеги използват специфичния терминологичен речник на Незрет. Престъпната привлекателност е едно от тях :lol: :lol: . Даже в пристъп на лирическо прозрение по адрес на една колежка което име не желая да споменавам, съчиних и т. н. Ода за престъпната привлекателност?!? :lol:
Цитат

Комплименти колега, посмях се отсърце. Е как да не се "прежали" човек да иде на една "такава" среща. Удоволствието от словестния дуел с Вас - интелект, находчивост, тъкно чувство за ирония и хумор е неустоимо изкушение.

:lol: :lol: :lol:
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
Аватар
andrea
Активен потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии