- Дата и час: 05 Фев 2025, 02:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Среща на 15.10/20ч./София
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Среща на 15.10/20ч./София
Здравейте, познати и непознати колеги.
Скоро не сме се събирали...има - няма месец. В тоя ред на мисли, предлагам да спретнем едно импровизе с хапване и течности този петък. Очаквам предложения за място.
П.П. Към колегите, които още не са се "прежалили" да присъстват:
От проведените до момента сбирки, произлязоха много приятелства и полезни връзки и контакти. На срещите си говорим за какво ли не, обменяме професионален и житейски опит, смеем се и т.н. все приятни неща. Не хапем. Или поне никой не се е оплакал.
Скоро не сме се събирали...има - няма месец. В тоя ред на мисли, предлагам да спретнем едно импровизе с хапване и течности този петък. Очаквам предложения за място.
П.П. Към колегите, които още не са се "прежалили" да присъстват:
От проведените до момента сбирки, произлязоха много приятелства и полезни връзки и контакти. На срещите си говорим за какво ли не, обменяме професионален и житейски опит, смеем се и т.н. все приятни неща. Не хапем. Или поне никой не се е оплакал.
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
Re: Среща на 15.10/20ч./София
Радвам се да е прочета, Миленче!
Инициативният комитет не спи.
До скоро!
-
Melly - Старши потребител
Следващия месец пишете и мен...
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
DEKAH написа:Следващия месец пишете и мен...
Хм...теб те пишем всеки следващ месец, от година и нещо поне. Или се засрами, или почерпи.
- milletti
- Потребител
Това е добра идея. Само се надявам да навия някой колега приятел да дойде с мен. До сега не съм идвал на такива срещи и никой не познавам лично от форума. Последният път се престраших , отидох към 9.00 в мисля че беше хотел Ники, виждам хора на маса ,никой не познавам и явно и мен не. Почувствах се като натрапник и излязох. По принцип съм голяма терца в приятелска компания, но наистина като не познаваш никой , естествено е да има психологически бариери . Надявам се колегата Василев да се съгласи да дойдем заедно.
Пак ли ще е там?!?
Или локацията е друга.
Както се казва Петък е важен ден това е не само празник за правоверните но и е Ден на Майстора .Почти всички майстори тогава се напиват до козиркатата .Когато бях студент идваха строители приятели от моя роден край и винаги в петък казваха. Незрет сега е празник?!? Какъв - ами Ден на майстора
Идеята колеги да го направите троен ми допада
Пак ли ще е там?!?
Или локацията е друга.
Както се казва Петък е важен ден това е не само празник за правоверните но и е Ден на Майстора .Почти всички майстори тогава се напиват до козиркатата .Когато бях студент идваха строители приятели от моя роден край и винаги в петък казваха. Незрет сега е празник?!? Какъв - ами Ден на майстора
Идеята колеги да го направите троен ми допада
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
- nezret
- Потребител
milletti написа:DEKAH написа:Следващия месец пишете и мен...
Хм...теб те пишем всеки следващ месец, от година и нещо поне. Или се засрами, или почерпи.
За почерпката няма проблем. Проблемът е, че съм на 400 км от София. Лесно ви е на вас - казвате си кога е събитието и се събирате. А нас от прованса кучета ни яли
-
Лелееееееее, Незрет, бива ли така?
Само да си посмял да повториш номера. Лично ще ти звънна по телефонцията, за да те проверя на кой "километър" от т.А към т. В си в момента.
Локацията все още е неясна, но това изобщо не е пречка да се видим. Я колко капанчета има в центъра на Софето - все някъде ще се приютим на сладка приказка.
Само да си посмял да повториш номера. Лично ще ти звънна по телефонцията, за да те проверя на кой "километър" от т.А към т. В си в момента.
Локацията все още е неясна, но това изобщо не е пречка да се видим. Я колко капанчета има в центъра на Софето - все някъде ще се приютим на сладка приказка.
-
--------
Последна промяна nk7702n на 13 Яну 2011, 16:10, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
DEKAH написа:milletti написа:DEKAH написа:Следващия месец пишете и мен...
За почерпката няма проблем. Проблемът е, че съм на 400 км от София. Лесно ви е на вас - казвате си кога е събитието и се събирате. А нас от прованса кучета ни яли
Хич не си за извинение, Деки. Търсиш си повод само.
Да не споменавам героизма на един колега, който се яхна на колата веднага след с.з. и дойде макар и към 22:00 часа, а на другата сутрин пропътува горе долу същия път, за да е отново "на пост" в зала.
П.П. Приятелю, не се изчервявай, че те посочих за пример, а и не го приемай като провокация да повториш. Зная, че имаш извинителна причина. Ще се видим пак - сърце да е голямо.
-
А така, Миленче, а така!!!
пишете и мен, ке додам!
пишете и мен, ке додам!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Мястото е ресторантът на х-л "НИКИ", ул.Неофит Рилски 16. Резервацията е за 20ч. утре /петък/, на името на ... Лекс. Така ще е по-лесно за всички, които не са идвали преди и не познават никого. Просто влизате, питате къде е масата от резервацията на Лекс...и се озовавате на точното място, по точното време.
Ето и линк: http://www.hotel-niky.com/
Ето и линк: http://www.hotel-niky.com/
- milletti
- Потребител
nezret написа: .... Последният път се престраших , отидох към 9.00 в мисля че беше хотел Ники, виждам хора на маса ,никой не познавам и явно и мен не. Почувствах се като натрапник и излязох. .....
Влязохте по централната пътека в градината, огледахте се и .. назад.
Тъмен костюм, мисля решен в синята гама, разкопчан, с ръка в джоба на панталона, слаб, висок, чуплива тъмна коса....
Ако това сте бил вие - дори не ни обърнахте внимание.
п.п. Този път ще пропусна.
Пловдив и отдавнашна дестинация, но все нещо изниква и не се получава срещата там.
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:nezret написа: .... Последният път се престраших , отидох към 9.00 в мисля че беше хотел Ники, виждам хора на маса ,никой не познавам и явно и мен не. Почувствах се като натрапник и излязох. .....
Влязохте по централната пътека в градината, огледахте се и .. назад.
Тъмен костюм, мисля решен в синята гама, разкопчан, с ръка в джоба на панталона, слаб, висок, чуплива тъмна коса....
Ако това сте бил вие - дори не ни обърнахте внимание.
Точно така, Поли. Помниш, че двете се спогледахме, а той дори не реагира.
-
Незрет, излагаш се.
Като отидох за пръв път преди време, и аз не познавах ни един колега, но от двете ми страни седнаха две - как го казваше ти? престъпно красиви дами и... ако не си обратен, защо да мърдаш?
Като отидох за пръв път преди време, и аз не познавах ни един колега, но от двете ми страни седнаха две - как го казваше ти? престъпно красиви дами и... ако не си обратен, защо да мърдаш?
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
- ykovachev
- Активен потребител
tedyxaz написа:Мене желаете ли ме на това лексово събитие
Иска ли питане. Разбира се, че да.
- milletti
- Потребител
Melly написа:
Точно така, Поли. Помниш, че двете се спогледахме, а той дори не реагира.
Пфу...Аз дойдох по-късно тогава и очевидно съм пропуснала важни събития.
Колега, за да се спогледат две жени, значи по шестобалната система сте поне 4.50.
- milletti
- Потребител
Е радвам се че и от форума колеги използват специфичния терминологичен речник на Незрет. Престъпната привлекателност е едно от тях . Даже в пристъп на лирическо прозрение по адрес на една колежка което име не желая да споменавам, съчиних и т. н. Ода за престъпната привлекателност?!?
Тя е предназначена само за мъже адвокати, показва степентта на градация на чувствата на лирическият герой .
Съкратеният вариант за комплимент използван от мен и от мои колеги приятели е . Колежке вие Отново сте престъпно привлекателна както каза небезизвестия колега Бабучев. .
Тъй като бих се притеснил да го цитирам. Ще го изложа във форума.
Цитат
ОДА ЗА ПРЕСТЪПНАТА ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТ
Милейди Вие сте Престъпно привлекателна Мнозина от моите клиенти бих рискували свободата си за да бъдат с Вас( ), но аз я изгубих в момента когато ви Видях (като Джим Кери от Маската ).
(Лирическият герой е възхитен от хубостта и изразява своето отношение чрез градация на чувствата и загуба на най ценното благо на демокрацията - героят губи своята Свобода ).
Престъпно привлекателна дама като Вас , вероятно има приятел или съпруг(оборима презумпция ), защото всеки мъж до вас е длъжен да ви Прави истински щастлива(необорима презумция), Защото Вие наистина го Заслужавате.
Да вие наистина гго заслужавате.
(Лирическият герой атакува психиката на субекта, като я поставя в ситуация на размисъл и частична дезориентация .манипулативен психологичеси маньовър, Дамата започва да се замисля Дали е истински щастлива?!? ,Повторението затвърждава тезата за Правото на Щастие, необоримостта му.)
Но аз бих че чувствал истински щастлив да разбера как се казвата или Ангелите нямат имена?!?(скромност, тактическо отстъпление , леко дистанциране и наблюдение за невербалния "говор", )
И евентуално да пием насаме по чаша Шампанско. ( Ясно изразен Петитум на исковата молба , лирическият герой иска да се докопа до Извора на Щастието .като плаща за това със Свободата си.
Колегата Василев се съгласи да дойде с мен така че довечера ще дойда.
Тя е предназначена само за мъже адвокати, показва степентта на градация на чувствата на лирическият герой .
Съкратеният вариант за комплимент използван от мен и от мои колеги приятели е . Колежке вие Отново сте престъпно привлекателна както каза небезизвестия колега Бабучев. .
Цитат
Милейди Вие сте Престъпно привлекателна Мнозина от моите клиенти бих рискували свободата си за да бъдат с Вас( ), но аз я изгубих в момента когато ви Видях (като Джим Кери от Маската ).
(Лирическият герой е възхитен от хубостта и изразява своето отношение чрез градация на чувствата и загуба на най ценното благо на демокрацията - героят губи своята Свобода ).
Престъпно привлекателна дама като Вас , вероятно има приятел или съпруг(оборима презумпция ), защото всеки мъж до вас е длъжен да ви Прави истински щастлива(необорима презумция), Защото Вие наистина го Заслужавате.
(Лирическият герой атакува психиката на субекта, като я поставя в ситуация на размисъл и частична дезориентация .манипулативен психологичеси маньовър, Дамата започва да се замисля Дали е истински щастлива?!? ,Повторението затвърждава тезата за Правото на Щастие, необоримостта му.)
Но аз бих че чувствал истински щастлив да разбера как се казвата или Ангелите нямат имена?!?(скромност, тактическо отстъпление , леко дистанциране и наблюдение за невербалния "говор", )
И евентуално да пием насаме по чаша Шампанско. ( Ясно изразен Петитум на исковата молба , лирическият герой иска да се докопа до Извора на Щастието .като плаща за това със Свободата си.
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
- nezret
- Потребител
nezret написа::lol: Е радвам се че и от форума колеги използват специфичния терминологичен речник на Незрет. Престъпната привлекателност е едно от тях . Даже в пристъп на лирическо прозрение по адрес на една колежка което име не желая да споменавам, съчиних и т. н. Ода за престъпната привлекателност?!?
Цитат
Нечовек
-
nezret написа::lol: Е радвам се че и от форума колеги използват специфичния терминологичен речник на Незрет. Престъпната привлекателност е едно от тях . Даже в пристъп на лирическо прозрение по адрес на една колежка което име не желая да споменавам, съчиних и т. н. Ода за престъпната привлекателност?!?
Цитат
Комплименти колега, посмях се отсърце. Е как да не се "прежали" човек да иде на една "такава" среща. Удоволствието от словестния дуел с Вас - интелект, находчивост, тъкно чувство за ирония и хумор е неустоимо изкушение.
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|