начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Сключване на договор през интернет

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Сключване на договор през интернет

Мнениеот vkrustev » 05 Фев 2011, 15:15

Здравейте ,
от известно време търся информация по тая тема, имам познати юристи ... с времето установих, че в България нямаме специализирани юристи с дадена област / надявам се греша / .
Върпроса ми е дали мога да разчитам на тая информация

http://www.polezno.info/sklyutchvane-na ... t-253.html
по точно ме интересува [Типове приемане] и [Въпроси, свързани с доказването]
ако информацията не е актуална моля някой да поясни в 2 реда ;]

въпросите ми са свързани с предоставяне на услуги т.е потребителя избира вид услуга , плаща я през банка ...
Предварително благодаря.
vkrustev
Нов потребител

Re: Сключване на договор през интернет

Мнениеот paruchev_ » 05 Фев 2011, 16:10

Определено грешите със специалистите, както казваше един професор, "много е трудно един юрист да бъде експерт във всичко области на правото".
paruchev_
Потребител

Мнениеот law_master » 05 Фев 2011, 18:17

Вижте Закон за електронния документ и електронния подпис. Там нещатат са уредени - кога има оферта и кога има приемане и какви са сроковете за приемането и отговорностите на страните :wink:
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Мнениеот vkrustev » 05 Фев 2011, 23:28

Моляте да простветлиш IT-то от къде да вземе тая информация , че като го прочета ме чака писане на електронна фактура , инсталация на SSL сертифиркат ... пак няма да се спи ;)
vkrustev
Нов потребител

Мнениеот law_master » 06 Фев 2011, 13:56

IT-то би следвало да е открило вече как се работи с Жужъл, но все пак ето един линк ЗЕДЕП :)
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Назад към Общи дискусии