начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Условия за откриване на консултантска фирма

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Условия за откриване на консултантска фирма

Мнениеот valmi2011 » 08 Фев 2011, 15:33

Бих искала да разбера повече за консултантските фирми в България и как по точно може да се отвори такава, в сферата на кредитно посредничество.
Благодаря предварително
valmi2011
Нов потребител

Re: Условия за откриване на консултантска фирма

Мнениеот inspectora » 08 Фев 2011, 15:40

И колко пари предлагате ако Ви дам такава информация?
Щото очевидно Вие имате намерение да печелите от кредитни консултации, а на мен работата ми е да печеля от юридически консултации, та в този смисъл и двете дейности работят на принципа: "на ти информация - дай ми пари" ... и някак не виждам "икономиката" на това да Ви дам такава информация безплатно ... Не за друго, ами защото после и Вие ще искате да ми вземете пари, за да ме консултирате - нали?
inspectora
Активен потребител

Re: Условия за откриване на консултантска фирма

Мнениеот nk7702n » 08 Фев 2011, 17:25

:D
nk7702n
Старши потребител

Назад към Общи дискусии