начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Какво да се прави? (без да е от Чернишевски)

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Какво да се прави? (без да е от Чернишевски)

Мнениеот rus1234 » 11 Юли 2011, 17:37

Е, не мога да го опиша накратко. А и „казусите” са няколко. Който иска – да прочете. Който иска – да ми отговори. Който иска – да подмине. Е, някои и ще ме наругаят...
Интересно ми е, какво ще рекат професионалистите (тоест, работещите в съдебната система) по повод на тези неща. Случили се в столицата на България. Навярно мнозина няма да повярват – чак пък толкова...
А всъщност тук накуп са безхаберието и корупцията и в община, и в полиция, и в ДНСК, и в прокуратури, и в съд, и в НИПК, и в министерства. И затова тази история е умален модел на цялата ни държава.
На това място - www.ruslanvelchev.com – ще научите първата й половина. И ще разберете, може би, че щом държавата България не иска да види дори един такъв относително малък случай, то всичките заявления на чиновници от всякакъв калибър, за стремежа й да се пречисти и обнови са неистински.
Но такава ли България искаме?
А сега - както казах в началото – ме интересува мнението на „хората от кухнята”. Мнението им относно юридическата страна. Вярно е, че втората част на историята още не е описана. Но тя вече се е случила (макар и все още да не е приключила напълно). Тъй че и документите също вече съществуват. И който иска, бих могъл да го запозная и с тях. За да може да оформи мнението си по казусите. Преди да се произнесе.

И все пак, колкото и добре да съзнавам абсурдната, но закономерна логика на случващото се в страната ми, един глас не спира да ми го казва: че аз, лаикът, нещо пропускам. Някакво действие, някакви действия, които все още биха пренаредили тази история. Така ли е?
rus1234
София, 11.07.2011 г.
rus1234
Нов потребител

Назад към Общи дискусии