начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

искам информация за

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

искам информация за

Мнениеот ягуара » 16 Юни 2004, 18:52

кажете нещо за "Агенция за консултация и подпомагане на безнеса
ЕC EM - ГРУП " на Симона Моллова
ягуара

Re: искам информация за

Мнениеот гост » 16 Юни 2004, 18:56

Ами колкото пъти съм се сблъсквала с нея все е ставало въпрос за измама
гост

Мнениеот ягуара » 16 Юни 2004, 19:11

благодаря за отговора има ли нещо по конкретно
ягуара

Мнениеот бивш служител » 01 Юни 2005, 22:22

Абсолютно измамническа фирма.Който е отишъл там винаги изгаря с определена сума пари.Управител на тази престъпна структура е Симона Моллова.Същото се отнася и за фирма Имовина.
бивш служител

Пирамидата ИМОВИНА

Мнениеот izmamen » 30 Авг 2006, 09:11

Имам наблюдения върху дейността на фирма Имовина (някъде бихте я открили и като СГ Имовина), моята съдба е сходна с тази на още няколко стотин потърпевши закупили жилища от Имовина, като на мен са ми известни 3 проблемни блока в София, ж.к. Младост 3 (там далаверите са велики, блокът е предмет на две предавания "Частен случай"), кв. Витоша и ж.к. Люлин. В същото време не ми е известен завършен обект на фирмата приет с акт за ползване. Фирмата е усвойла и извършила всички познати ни от близкото минало далавери. В това число влизат продажби на един имот на двама купувачи, просрочване на всички срокове в порядък 5-7 години, смяна на няколко собственици (средно по един на година), всичките компроментирани, а и често с явна връзка помежду им. В допълнение на последното за последно фирмата се управлява от пълномощник, собственик е жена която дори част от служителите с които съм разговарял непознават. Смятам, че изложеното до тук е напълно достатъчно, в заключение ви препоръчвам да избягвате контактите с тази псевдофирма, колкото и "сладка" да ви се струва цената в офертата.
Настоящата тема има за цел да послужи и като отправна точка ние измамените да осъществим контакт за евентуални съвместни действия.
izmamen
Младши потребител

Назад към Общи дискусии