начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

адвокат по семейно право в Благоевград?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

адвокат по семейно право в Благоевград?

Мнениеот силвия » 02 Фев 2006, 12:17

някой може ли да ми препоръча адвокат за бракоразводен процес в Благоевград?
силвия

Мнениеот Гост » 02 Фев 2006, 22:03

Тежък ли ще е процеса? Проблеми ли очакваш?
Гост

Мнениеот силвия » 03 Фев 2006, 11:14

да, защото има упражнено домашно насилие, съпругът ми е чужденец и имаме дете.
силвия

Мнениеот Гост » 04 Фев 2006, 22:04

Здравей,
доказано ли е домяшното насилие. Има ли внесени жалби до РДВР-Благоевград? Имаш ли готови свидетели в твоя полза?
След като е чужденец той в страната ли е в момента. Има ли постоянно гражданство в България?
И накрая какво очакваш и какво са претенциите.
Гост

Мнениеот cилвия » 06 Фев 2006, 21:06

имам жалба в полицията от преди 2 месеца. Той е предупреден писмено. Пребиваването му в страната е продължено с още 6 месеца, въз основа на това, че има дете в БГ, тъй като аз отказах да бъда гарант за престоя му като негова съпруга. Претенцийте ми са единствено и само попечителство над дъщеря ми. Той не се е грижил за нея и 1 час, и няма желание да я вижда или да се интересува как е. Какви са ми шансовете?
cилвия

Назад към Семейни казуси