начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Kak se pravi pripoznavane na dete

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Kak se pravi pripoznavane na dete

Мнениеот boriv » 19 Окт 2006, 11:59

Zdraveite,
bremenna sam i se namiram v razvod.Saprugat mi ne e ba6ta na deteto, a s biologi4niqt ba6ta bihme iskali da skliu4im brak vednaga sled kato razvodat mi e vlqzal v sila.
V slu4ai 4e ne uspeem da skli4im brak,kak i kade ba6tata na deteto da napravi pripoznavane.I 6te imali problem 4e saprugat mi e 4ujdenec i nqmam nikakvi danni za nego.Razvodat 6te se provede v 4ujbina.
Trqbvat li mi nqkakvi dokumenti ot nego vav vrazka s pripoznavaneto na deteto?
Blagodarq vi
boriv
Нов потребител

Мнениеот ekostova » 19 Окт 2006, 13:01

Мисля, че трябва да отидете на адвокат. Казусът ви е такъв, че трябва да се водят дела - за развод и за оспорване на бащинство. Има преклузивни срокове, и ако не ги заведете в срок, си губите правото на иск. Няма какво да разнасяте темата по интернет, това са лични неща.
ekostova
Потребител

Назад към Семейни казуси