начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Детето ми се нужда е от спешно лечение в чужбина!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Детето ми се нужда е от спешно лечение в чужбина!

Мнениеот geribo » 14 Юли 2008, 23:31

Здравейте отново аз секазвам Гергана и имам дете което се роди с вродена аномалия и сега се нужда е от спешно лечение в чужбина.Но не съм с билогичния бяща и се страхувам да не ми откаже имали някаква кауза да я изведа без негово решение.И дали съда може да реши в кратък срок поради съсдадената ситуация!И не разбрах без съгласието на биологичния баща можели сегашния мъж да ми го осинови с биологичния баща не сме в добри отношения!Моляви отговорете ми по-подробно.И ако може ме насочете към адвоката който се занимава само с такива случай.Благодария предварително!!!!!!!!!!![/url]
geribo
Нов потребител

Re: Детето ми се нужда е от спесхно лечение в чужбина!

Мнениеот donna » 14 Юли 2008, 23:38

geribo написа:Здравейте отново аз секазвам Гергана и имам дете което се роди с вродена аномалия и сега се нужда е от спешно лечение в чужбина.Но не съм с билогичния бяща и се страхувам да не ми откаже имали някаква кауза да я изведа без негово решение.И дали съда може да реши в кратък срок поради съсдадената ситуация!И не разбрах без съгласието на биологичния баща можели сегашния мъж да ми го осинови с биологичния баща не сме в добри отношения!Моляви отговорете ми по-подробно.И ако може ме насочете към адвоката който се занимава само с такива случай.Благодария предварително!!!!!!!!!!![/url]

Детето припознато ли е от биологичния баща?
donna
Старши потребител

Да припознато е.

Мнениеот geribo » 14 Юли 2008, 23:48

Да пропознато е детето ми то билогичния баща но има нужда о спешно лечение в чужбина и сегашния ми мъж иска да я усинови но с билогичния баща не сме в добри отношения!И моля кажете ми специализиран адвокат в тази насока.Благодаря.
geribo
Нов потребител

Мнениеот donna » 15 Юли 2008, 00:34

poli_g написа:Госпожо, съжалявам за детето ...
Напишете от къде сте, за да Ви пише и някой от колегите!
Ще е необходимо съдебно разрешение, ако ли биологичния не дава съгласие за напускане пределите на страната.
Осиновяването ще е невъзможно- детето е с установен произход.
За сроковете в процеса- да не Ви обезкуражавам... но отнема време.
Но ще стане- интересите на детето са по- важни от благоразположението на биологичния- има си Конвенция...
Успех в лечението!

Ако бащата не е съгласен на детето да се издаде паспорт и да подпише декларация ,то тогава по съдебен ред ,мисля си че ако представи нужните доказателства за спешно лечение съда ще действа по бързо
donna
Старши потребител

Мнениеот donna » 15 Юли 2008, 00:53

poli_g написа:Донна, при доказана нужда с оглед заболяването..по- бързо, съгласна съм! Но е процесуално нарушение "прескачането" на онзи месечен срок..
А и тези искове не попадат в приложното поле на 310, нали така?

Права си но духа и буквата на закона тука се разминават нещо :cry:
donna
Старши потребител

Мнениеот pokerman » 15 Юли 2008, 01:03

На колко години е детето ?
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

лечение на детето ми в чужбина

Мнениеот geribo » 15 Юли 2008, 09:48

На 4годинки е дететои живем с втория ми мъж от 3 години заедно и се грижи много добре за детето,много я обичаи я приема найстина като негове дете.Доказалго е с постъпки!И искам ако може някой адвокат специлизиран в тези дела и да се бора до край.МИслия че може да успея защото ние с детето сме постояно по болници и за нея трябват много специални грижи.А той не се интересува много от нея и не знае нищо за заболявнето й.За това се надявам ако може да го лиша от родителски права.Разбира се ако може дори и смного борба.
geribo
Нов потребител

лечение на детето ми в чужбина

Мнениеот geribo » 15 Юли 2008, 09:52

На 4годинки е дететои живем с втория ми мъж от 3 години заедно и се грижи много добре за детето,много я обичаи я приема найстина като негове дете.Доказалго е с постъпки!И искам ако може някой адвокат специлизиран в тези дела и да се бора до край.МИслия че може да успея защото ние с детето сме постояно по болници и за нея трябват много специални грижи.А той не се интересува много от нея и не знае нищо за заболявнето й.За това се надявам ако може да го лиша от родителски права.Разбира се ако може дори и смного борба.Ние живем пролета и лятото на с.Студена там имаме къща и аз родом съм от там а биологичния баща не детето е от Перник.Есента и зимата живем на София.
geribo
Нов потребител

Назад към Семейни казуси