начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Издръжка?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Издръжка?

Мнениеот bobito_81 » 04 Май 2009, 21:50

Здравей те,моя казус е следния с бащата на детето ми сме разделени от 2 месеца с който няма ме брак.Живеех ме заедно 4г.в апартамента заедно с майка ми и неговото дете от първия му брак.Правата за парвородното му дете са негови и бившата му жена му изплаща издръжка от 30лв за които той сега ше подава молба за увеличаване.Той работи на 2 места от едното е на трудов договор на 700лв.а на другото место е на граждански договор на 250лв.Имам следното питане дали ще мога да искам да ми плаща максималния размер на издъжката,защото детето ни е на 6 месеца и има нужди(всички знаем от какво се нуждае едно бебе памперси храни и др.)аз получавам майчински в размер на 300лв.Благодаря ви предварително. :roll:
bobito_81
Нов потребител

Re: Издръжка?

Мнениеот donna » 04 Май 2009, 22:53

Може разбира се ,но крайното решение е на съда . Късмет.
donna
Старши потребител

Мнениеот sisi19 » 08 Май 2009, 15:37

,
Последна промяна sisi19 на 31 Окт 2010, 17:39, променена общо 1 път
sisi19
Потребител

Мнениеот plamen_penev » 23 Май 2009, 10:12

И аз мисля като sisi19 ... Не мисля, че първата ви грижа bobito_81 е рамера на издръжката. Вие, както се изрази веднаж нашия високоуважаван Президент, казвате "хоп" преди да сте скокнала... Като ви чета, господинът трябва да е сериозен и отговорен мъж: работи на 2 места, грижи се за потомството си, вероятно не е и пияница... Факта, че живеете с вашата майка също ми навява някои мисли за причината да ви напусне... Четири години е подходящ срок да му писне и на най-търпеливия човек. Почти чувам многобройните скандали в дома ви и се досещам за тяхната първопричина! Така че преди да пресмятате алименти, помислете сериозно - какво значи този мъж за вас и какво - майка ви :)
plamen_penev
Активен потребител

Назад към Семейни казуси