начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

родителски права

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

родителски права

Мнениеот erikaani1 » 05 Авг 2009, 00:36

здравеите,може ли някои да ми каже дали е възможно издръжките на деца да се внася по сметка в банка.и др. ми въпрос е след като плащам издръшката а бившият ми съпруг и втората му съпруга а те крият децата и не мога нито да ги чувам не виждам :evil: :twisted: ,а ме използват само за банкова сметка.благодаря предварително ако някои може да ми помогне с съвет...... :idea: :?:
erikaani1
Младши потребител

Re: родителски права

Мнениеот sunrise » 05 Авг 2009, 11:54

Плащайте както решите, стига да можете да докажете плащането и основанието за него. Много Ви е неясен поста поради липса на пунктуация и въпрос, но по всяка вероятност не можете да виждате децата си в определения режим. Има си начин:изп. лист-съдия изпълнител и т.н.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот erikaani1 » 06 Авг 2009, 21:08

благодаря за отговора ,въпросът се отнася в това че аз живея в малък град в които б. мъж е,... човек на реда,...полицаи,там тои има власт ,обърнах се към прокуратурата , съда ,негови началници ....адвокати смених доста // никакъв отговор времето минава и тои излиза с отговора че децата не ме искат ,иска само парите и то на ръка ,всички с които се допитах казаха че не мога да ги внасям на сметка на детето а трябва да се дадът лично на ,,,бащата,ако не ще ме дали на съд...////имало ниакакъв закон =не цам в течение на нещата////
erikaani1
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 06 Авг 2009, 22:18

Ама... вие наистина не четете темите във форума. За което следва да се повтарят едни и същи неща. Преди време, по настояване на съфорумец, се създаде и тази тема- http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=31099 :)

Явно никой не я чете, а като забелязвам- кликанията се увеличават. 8)

За начало- не сте имали адвокат! Забравете, какво сте имали намерение да пишете по този повод. 8)

После- по бракоразводното пуснете една молба, да ви се издаде ИЛ :arrow: с него при ЧСИ- накратко това е реда да се виждате с децата и да не се чувствате само касичка.(написах ви го преди време, ала местната ЕнтЕлЕгенция го заличи).
После- никакви пари кеш!!! Това е закон при тези "икономически отношения" :lol:
Плащането е препоръчително да става само с пощенски запис или ако знаете б. с-ка на родителя, комуто са предоставени род. права- по банков път там.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 06 Авг 2009, 23:38

Как така са присъдили децата на съпруга - това е доста рискован експеримент на главата на децата - в смисъл има риск, може би, за децата.

За мамино детенце съм чувал, ама за бащино детенце не съм чувал - освен "л...но като баща си".

Аз не си представям такова детство - с баща и втора майка. Освен ако лопатата издържи и нанеса и втория удар - това да.

Иначе жената по-добре да мине през Държавен съдебен изпълнител - като че ли ще създаде по-малко врява около случая - особено ако има "Каланетика пред журналисти".
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот erikaani1 » 07 Авг 2009, 00:04

здравеи , какво да ви кажа, първо бяха присъдени на мене /имам много добра работа ,заплата ,къща,обаче нямам власта ноято има полицая в малкита провинцялни градчета,има връзки със съдии ,адвкати в околноста ,присъдени на мене ма ги държи при себе си, не мога да имам достъп до тях ,дори в училище учителките ми отказваха да се срешна с тях, от страх от бащата директорката на училището не ми показа оценките от краиния срок -че имало закон ,без пълномощно от настоиника не може ,а аз не сам лишена от тяхните права ,не е толкова лесно да се разж а ,не и да се разбера :cry: :? благодаря за отделеното врем
erikaani1
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 07 Авг 2009, 01:06

:roll: Хайде пак легенди- това е отново е преувеличено. И аз живея от доста време в малък град, но написаното не отговаря на действителността.

Питам- като са присъдени на вас, какво правят при баща си? :roll: И защо плащате вие издръжка в този случай? И замисляте ли се, това в каква ситуация би ви поставило след време) зависи от намеренията на бащата)?
присъдени на мене ма ги държи при себе си

Абсурд! С риск да ме обявите за несериозна/ няма да е далеч от истината :lol: /, но наистина се дразня- не може да твърдите факти, на които "няма да повярва и малко дете".
Гост.
Старши потребител

Мнениеот erikaani1 » 07 Авг 2009, 01:35

извиняван се ви дях че не сам се изказала правилно , 3 години бяха присадени на мене през 1-та година живееха при мене после тои буквалон ги отвлече доиде с пол. кола ги взе ,и моя достъп до тях беше до тука , те са 2 момчета, на 8 години ги изслушаха в съда, казаха че не ме искат ,проточваха делото 4 години и на 12 годншна възраст на децата излезе решението че ги присъждат на него и трирбва да плаштам издръжка по 80 лв на дете и вс тия години надзат по време когато е текло делото,а когато бяха три мене не сам взимала никаква издр. от него беше нищожна сума от 13 лв и 15 лв на децата ,казаха че теза пари са изгубени тъи като са минали 5 години от тогава,,,. :roll:
erikaani1
Младши потребител

Мнениеот erikaani1 » 07 Авг 2009, 02:39

поли не искам да ти досаждам повече с моите истории таца или иначе които не го е изживял не мойе да го разбере и не всичко мойе да се опеше всичко наи хубаво........
erikaani1
Младши потребител

Мнениеот boiko_62 » 07 Авг 2009, 08:39

напълно съм съгласен с поли. как така били присъдени на тебе а жиеели при баща си. какво като е от провинцията и е полицай закона е за всички. Нещо не се връзва
boiko_62
Потребител

Мнениеот erikaani1 » 10 Авг 2009, 18:13

ма не нога да разбера дали сте няколко човека които одговарят или един с няколко имена ,ако чете човек може да си помисли, че слизате от рая законите са за всицки ,никои не ги нарушава,всички са безгрешни ,
erikaani1
Младши потребител

Назад към Семейни казуси