начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод

Мнениеот darlabg » 20 Авг 2009, 00:13

Живея в чужбина от 2 години. По стечения на обстоятелствата с мъжа ми се развеждаме. Нямаме деца, имаме само имот купен с кредит на името на двамата.
Бихте ли ми препоръчали адвокат от Стара Загора или Нова Загора?
Искам да знам дали е възможно да се разведа без да се прибирам в България.
Мъжът ми ме заплашва, че ако се върна няма да остана жива.
darlabg
Нов потребител

Re: Развод

Мнениеот Гост. » 20 Авг 2009, 13:51

darlabg написа:Живея в чужбина от 2 години. По стечения на обстоятелствата с мъжа ми се развеждаме. Нямаме деца, имаме само имот купен с кредит на името на двамата.
Бихте ли ми препоръчали адвокат от Стара Загора или Нова Загора?
Искам да знам дали е възможно да се разведа без да се прибирам в България.
Мъжът ми ме заплашва, че ако се върна няма да остана жива.

55 прегледа и нямате отговор. Това модераторите хич ги няма.. 8)
С оглед угаждане на субекти от съмнително естество/ Хасплу, друже да прощаваш/- изразявам следното становище/ :mrgreen: .

Адвокат не ви е нужен! Повтарям- адвокат не ви е нужен. :wink: :lol:
Не изплащайте вноските по ипотечния кредит.
Щом вече се развеждате- пак да повтаря, адвокат не ви е нужен. :lol: Ако се объркате да наемете- тези дела се работят про-боно, без възнаграждение.

Да препоръчам колега от Загора? Ми той сам ще ви намери- при тази криза няма да е проблем. Някой ще ви пише на лични/ ако сте ги активизирали, че това все се забравя/.
Дали присъствието ви е задължително?- не! Категорично не. Можете да упълномощите устно всяко трето лице- то ще се яви на делото. :)

п.п. Ок.? Забелязвам, че не ми триете тези постове- това ще приема за индикация, че положително се справям. 8)
Гост.
Старши потребител

Re: Развод

Мнениеот plamen_penev » 20 Авг 2009, 17:47

darlabg, мисля, че може да не познавате винаги прецизната poli_g, затова ще ви предупредя: това не е нашата poli_g или ако е тя - обвзета е от някаква странна меланхолия, а изказването й е в подчертано саркастичен стил с елементи на "овехтогъбяване" (това по любимия ми Станислав Лем)! С него тя ВЕРОЯТНО иска да каже: просто си наемете адвокат и той ще свърши нужното.
Включете си личните и изчакайте някой да ви се обади, но по-добре натоварете с наемането му някой познат от Стара Загора... Можете да преровите и нета за адвокат от колегията в Стара Загора. Тези дела са скъпички, но формални - всеки ще ви свърши работа. Няма за какво да се явявате и лично в съда.
Пожелавам ви приятен развод!
plamen_penev
Активен потребител

Назад към Семейни казуси