начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

не плаща издръжка

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

не плаща издръжка

Мнениеот tsveti78 » 17 Юни 2010, 17:53

от 1.8месеца сме разведени,а от 1 година не плаща издръжка то бяха молби да почне някаде работа но от както го помня все се хваща на надница за по някои ден .има друга жена и дете на 1.3месеца но нямат брак живее в къщата на родителите си от скоро ,а преди това живееше в нейната реших да пусна изпълнителната заповед и то като все ми се натяква от родителите ми че съм много мила с него и ,че всеки друг до сега да е предприел някакви мерки.ходих в закрила на детето и там ми казаха да не го мисля да да мисля за детето си.от 2 месеца съм безработна и приятелят ми ни издържа,но и от негова страна имам упреци.моля ви за съвет
tsveti78
Младши потребител

Re: не плаща издръжка

Мнениеот rts » 18 Юни 2010, 13:51

Ако не сте завели още изпълнително дело за издръжката - веднага го направете. При неплащане от бащата в период 2-3 месеца след завеждане на изпълнителното дело, има възможност издръжката да се плати от Общината, а тя ще си я търси после от бащата. Трябва обаче да сте активни в изпълнителното дело, да не чакате съдебния изпълнител сам да насочва изпълнението. Необходим Ви е адвокат - ако не можете да платите на адвокат, се обърнете за помощ към местния адвокатски съвет.
rts
Активен потребител

Назад към Семейни казуси