начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Жалба по чл.183 и изплатена част от дължимата издръжка.

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Жалба по чл.183 и изплатена част от дължимата издръжка.

Мнениеот morena_ » 17 Яну 2012, 10:54

Попитах какво още трябва да приложа и отговора беше, че не могат да ми дават правни съвети и да се обърна към адвокат. Явно за да получи детето ми това което му се полага трябва и аз да го лиша от нещо за да платя на адвокат, е не виждам смисъл.

Аз потърсих адвокат,платих на адвокат,а накрая се оказа,че в документа "жалба" ,който го писа именно адвокат никъде не фигурира печат или подпис ,че е написано от адвокат ,даже дата нямаше написана-тогава защо съм платила 100 лева??Че то текста е същия както в предната ми жалба.Аз ще си го напиша сама.А относно връщане на пари за това ,че си заплатил такса или дело----връщане няма!А относно таксите,които съда отдържа от суми по издръжка,не са за сметка на бащата срещу когото е жалбата,а са си за собствена сметка-съда просто си ти прибира издръжката за едно дете и хич не му пука-а безнаказаните "бащи" пак си правят каквото си искат.
Редовно с жалби си вземам издръжката,сблъсках се с какво ли не,съда наистина стряска онези "некадърните" - но трябва да си железен и да не се отказваш,а относно ходене на децата при бащата-само в дните посочени в документите от развода-и даже е много.
Жени,които ходите да се борите за мизерните 70,80 или 100 лв-не се отказвайте,колкото и да са малко-те са на децата ви-няма значение гледа ли го или не тоя баща-това му е присъдено да си го дава на децата - а не като една моя близка от 5 години е разведена-една стотинка не и е платил издръжка,а тя се успокоява-"ми той го взема у тях и компенсира" - а човека оставя детето само в апартамента и е в близкото магазинче с бира в ръка при любовницата продавачка....
Извинявам се ,че се "отплеснах" от темата .
Хубав ден на всички.
morena_
Нов потребител

Re: Жалба по чл.183 и изплатена част от дължимата издръжка.

Мнениеот Гост. » 17 Яну 2012, 12:51

А относно връщане на пари за това ,че си заплатил такса или дело----връщане няма!А относно таксите,които съда отдържа от суми по издръжка,не са за сметка на бащата срещу когото е жалбата,а са си за собствена сметка-съда просто си ти прибира издръжката за едно дете и хич не му пука....

За бъдещето и с надежда, че някога ще осъзнаете, колко несъстоятелно ( неверно) е това твърдение.
Гост.
Старши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси