начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Посъветвайте ме какво да правя

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Посъветвайте ме какво да правя

Мнениеот boiko_62 » 06 Авг 2009, 12:34

а вие откъде сте, изпратете ми емейл адрес за повече информация
boiko_62
Потребител

Мнениеот ivodrag » 06 Авг 2009, 14:20

От правна страна, темата е елементарна и се каза каквото имаше. Но нещо неразбрах, в какво всъщност се състоят "издевателствата" на съпруга и защо да е "комплексар"? Най-сериозното, конкретно изложено "прегрешение" май е, че след поредно скарване с неустановени причини, е отказал да вози жената, а и е казал да вземе автобус. С градския транспорт пътуват много бременни жени- не е опасно. Останалите "издевателства" изглежда се заключават в изказване на мнения- различни от тези на половинката му и откази с неизвестна интензивност "да помага"- т.е.- да прави каквото му се казва. Това, дето казал, че при евентуален развод (пожелан първо от съпругата), иска детето да остане при него, си е нормално родителско желание, а твърдението че ще и е трудно без неговите вещи и финанси- обективна констатация. Това разбира се са общи прикразки, но имам съмнение, че повредата може и да не е в "мъжкия телевизор". Ако е така, разводът едва ли ще се случи- не и по инициатива на дамата, пък и вече са си играли на "иди-ми, дойди-ми".
ivodrag
Младши потребител

Мнениеот imhotep » 06 Авг 2009, 17:50

Семейството не е за смотани ! Било то мъже или жени, щом някои се оставят да бъдат манипулирани, вие защо им нарушавате хармонията ? Колко щастливо ще си живее тази женица на социални помощи и какво ли спокойствие ще има детето и :lol: На днешно време е срамно да си безработен ! Или не си достатъчно квалифициран или си мързелив - та съпруга ти е виновен :lol: Ами като нямаш възможности или се стягай и му помагай или се пробвай сама и не ми обяснявайте, че някой друг ви е виновен ...

PS.като работник в автомивка днес можеш да взимаш чисто 1000 лева, а като общ работник в строителна фирма 1200 лева. С тези пари ако си събразителен можеш да направиш чудеса. За какво ли си говориме ? Пишете си, не ми пречите ...
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
Аватар
imhotep
Потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси