начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

ТЪРСЯ АДВОКАТ от София

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ТЪРСЯ АДВОКАТ от София

Мнениеот 4itatel » 29 Авг 2006, 12:36

Привет, търсим солиден адвокат, който е водил и печелил бързо дела за отнемане на родителски права от лош баща. Ще очакваме да ни гарантира, че е печелил такива дела. Ако някой може да ме насочи - от София сме, финансово обезпечени за делото.
4itatel
Нов потребител

Мнениеот dask » 29 Авг 2006, 12:51

Уважаеми търсещи "адвокат от София",
мога да Ви уверя, че след като някой има намерение да ангажира адвокат, ще го постигне без да поставя въпроса в он-лайн форуми.
Адвокатската етика и Закона за адвокатурата не ни позволяват сами да си правим реклама. Аз също съм адвокат и съм от София , но точно поради тези причини Ви предлагам следното- обърнете се към Петър Стоянов, той понастоящем също е адвокат от Софийска адвокатска колегия, има опит в бракоразводни дела, и е бивш Президент - от това по-солидна препоръка здраве му кажи. :lol:
dask
Потребител

Мнениеот ykovachev » 29 Авг 2006, 12:54

dask написа:Уважаеми търсещи "адвокат от София",
мога да Ви уверя, че след като някой има намерение да ангажира адвокат, ще го постигне без да поставя въпроса в он-лайн форуми.
Адвокатската етика и Закона за адвокатурата не ни позволяват сами да си правим реклама. Аз също съм адвокат и съм от София , но точно поради тези причини Ви предлагам следното- обърнете се към Петър Стоянов, той понастоящем също е адвокат от Софийска адвокатска колегия, има опит в бракоразводни дела, и е бивш Президент - от това по-солидна препоръка здраве му кажи. :lol:

По-точно едва ли би могло да се каже. Поздравления, колега!
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот neznaiko » 29 Авг 2006, 13:24

Аз също Ви поздравявам. Точно такава блестяща препоръка търсеше "търсещият". Ми намери я:)
neznaiko
Потребител

Мнениеот 4itatel » 29 Авг 2006, 14:43

Ще се подмина язвителните забележки... Нали е форум ? Е, като е форум, мога да питам за адвокат. След като пиша във форума, значи съм принуден. Очакваме наистина сериозен човек да се обади. Бъдете здрави !
4itatel
Нов потребител

Мнениеот elenakotzeva » 29 Авг 2006, 15:22

Уважаеми Читателю,

По този начин трудно ще намерите адвокат. Изборът на защитник е въпрос на лична преценка и доверие. Обърнете се към адвокат, с който сте работили досега или пък познавате - той ще ви насочи.

И още нещо - не ми се вярва сериозен колега да гарантира, че ще спечели бързо каквото и до било дело.
elenakotzeva
Потребител

Мнениеот monteskio » 29 Авг 2006, 15:31

4itatel написа:Ще се подмина язвителните забележки... Нали е форум ? Е, като е форум, мога да питам за адвокат. След като пиша във форума, значи съм принуден. Очакваме наистина сериозен човек да се обади. Бъдете здрави !

Препоръчвам ВИ адвокат Гергана Костакиева, САК.

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот 4itatel » 29 Авг 2006, 16:20

Благодаря Ви. Иска ни се по-зрял човек с опит, по възможност мъж. И наистина ако знаете някой, който е печелил такова дело - за отнемане на род. права, а не бракоразводно - то ще Ви бъда много благодарен.
4itatel
Нов потребител

Мнениеот mishi_83 » 29 Авг 2006, 16:43

4itatel написа:Благодаря Ви. Иска ни се по-зрял човек с опит, по възможност мъж. И наистина ако знаете някой, който е печелил такова дело - за отнемане на род. права, а не бракоразводно - то ще Ви бъда много благодарен.

:shock: :shock: :shock:
Случайно да имате още някакви претенции? Като например колко см да е висок колегата, цвят на косата или очите? Това, което пишете е абсурдно!

Вече Ви препоръчаха адвокат - какво значение има дали е мъж или жена? Все пак полът отдавна не е мерило за интелигентност или "солидност". И го казвам от гледна точка на мъж, а не на някоя върла феминистка :evil:
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!

В. Коняхин
mishi_83
Потребител

Мнениеот 4itatel » 29 Авг 2006, 19:47

Не мога да разбера какъв ви е проблема ? Вие адвокатите не трябва ли да сте ЧОВЕКОЛЮБИВИ, а не ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИЦИ ... Явно никой не може да ни насочи към такъв адвокат печелил такова дело, защото просто няма такъв, или са в опуск още, или не четат глупостите в този форум, съжалявам че се включих. Най-лесно явно е да прибирате парите на клиента застраховайки се , че "няма нищо сигурно"...За какво учите тогава... А вие не си ли избирате лекаря който ви лекува или архитекта който ви прави къщата или строителя който ви я строи ?! ПАЗИ БОЖЕ !!!
4itatel
Нов потребител

Мнениеот sa_viva » 29 Авг 2006, 19:57

СЛУЧАЙНО СЕ ЗАЧЕТОХ В ТОЗИ ФОРУМ. НЕ СЪМ АДВОКАТ НО СЪМ ИЗУМЕНА КАК МОЖЕ ДА НАПАДАТЕ ТАКА ТОЗИ НЕЩАСТЕН ЧОВЕК КОЙТО ЯВНО ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ А НЕ ОТ ЗЛОСЛОВИЯ... КОЙ ЗНАЕ КАКЪВ ХАЛ МУ Е НА ГЛАВАТА ЗА ДА ИСКА ДА ЛИШАВА ДЕТЕ ОТ БАЩА. И Е ПРАВ ДА ТЪРСИ НАЙ-ДОБРОТО ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ДЕТЕ. А ВИЕ КАКВО ТОЛКОВА ЛИ НЯМА В МНОГОМИЛИОННА СОФИЯ ОПИТЕН АДВОКАТ ЧЕ МУ ПРЕДЛАГАТЕ ТОВА "ФИФЕ" ГЕРГАНА КОСТАКИЕВА :!:
sa_viva
Нов потребител

Мнениеот dimipopo » 29 Авг 2006, 20:08

Що за дивотия...
Последна промяна dimipopo на 10 Авг 2007, 15:53, променена общо 1 път
dimipopo
Младши потребител

Re: ТЪРСЯ АДВОКАТ от София

Мнениеот friend28 » 29 Авг 2006, 21:05

4itatel написа:Привет, търсим солиден адвокат, който е водил и печелил бързо дела за отнемане на родителски права от лош баща. Ще очакваме да ни гарантира, че е печелил такива дела. Ако някой може да ме насочи - от София сме, финансово обезпечени за делото.

Sorry Mr Reader но от това което си написал излиза че очакваш да изкопаш ог Форума охранен адвокат, който го интересува само пачката и ако му се плати колкото поиска, ще донесе от девет кладенеца вода, та да докаже в съда колко е ЛОШ бащата... Поне аз така чета между редовете, а изглежда и не само аз.
Може би наистина си сбъркал, защото големият процент участници в този форум са юристи, за които професията носи на първо място морално удовлетворение и в името на нейното усъвършенствуване те раздават безплатни съвети на недобросъвестните си гости.
friend28
Потребител

Мнениеот gudio » 29 Авг 2006, 21:22

sa_viva написа:... НЕ СЪМ АДВОКАТ НО СЪМ ИЗУМЕНА КАК МОЖЕ ДА НАПАДАТЕ ТАКА ТОЗИ НЕЩАСТЕН ЧОВЕК КОЙТО ЯВНО ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ А НЕ ОТ ЗЛОСЛОВИЯ... КОЙ ЗНАЕ КАКЪВ ХАЛ МУ Е НА ГЛАВАТА ЗА ДА ИСКА ДА ЛИШАВА ДЕТЕ ОТ БАЩА... А ВИЕ КАКВО ТОЛКОВА ЛИ НЯМА В МНОГОМИЛИОННА СОФИЯ ОПИТЕН АДВОКАТ ЧЕ МУ ПРЕДЛАГАТЕ ТОВА "ФИФЕ" ГЕРГАНА КОСТАКИЕВА :!:

А Вие да не би да познавате Костакиева, че давате определения (впрочем не знам какво е "фифе") ? Като не сте адвокат, откъде преценихте, че тя няма опит ?
А "този нещастен човек" е наистина някакъв нещастник, който си мисли, че така стават нещата - с обяви по форумите и някакви негови си предварителни изисквания. Първо - изобщо не става ясно какъв е тоя 4itatel, 'дето е тръгнал да "отнема бързо родителски права" - сигурно е "бащата на булката", а последната нищо чудно и да не знае за плановете му. Ако поне малко беше в час, щеше да знае, че тази работа ще се свърши най-добре от жена-адвокат. На мъжете в тази материя (особено на "солидните", каквито търси 4itatel) брачните съдии в София гледат по-скоро като на измамници или подозират яки материални интереси (представете си Батков се явява по такова дело 8) ), които, видиш ли "вероятно са в разрез с интересите на детето". Аз отдавна съм си "хванал" една простодушно изглеждаща колежка на средна възраст - аз й пиша нещата, даже планчета какво да прави в съдебната зала на всяко заседание :lol: (в началото беше "ти си за ищеца, застани отляво, гледано откъм теб" :lol: ), давам й част от хонорара. С тази "front-woman" успеваемостта ми в подобни дела е много по-висока, отколкото с личното ми явяване (не съм много "солиден", ама нямам и вид на "закрилник на бедните дечица"), което по-скоро всява подозрения в съда... :lol:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот dask » 30 Авг 2006, 12:22

Не предполагах, че този въпрос всъщност ще се превърне в дискусия.
Идеята ми беше 4itatel сам да се досети , че най-подходящият адвокат за себе си може да открие с личен разговор. Дори идеята за Петър Стоянов, който наистина е адвокат и едва ли някой спори , че разбира от семейни отношения бе приета от питащия като "несериозна".
Вече не ми прави впечатление факта, че хората , които търсят нашата помощ имат представа за професията от филмите/предимно американски/.
Що се отнася до форума-аз самият съм раздвоен относно неговата полезност.
От една страна все повече в него се търсят съвети-няма нищо лошо в това. Но изглежда вече забравихме кога и как беше лансирана идеята-на Общо събрание на адвокатите от страната в София преди две или три години.
Тогава като основни цели не бяха посочени предоставянето на правна помощ он-лайн или някакво подобряване на имиджа на юристите.
Според мен след като това е форум за юристи е редно в него да се обсъждат специфични правни казуси - от юристи и между юристи.
Хостингът не струва чак толкова много.
А в настоящия момент той се превърна в интернет - сайт с чисто търговска насоченост в полза на всички търговци, които рекламират продукти предназначени за юристи.
Дано да не съм толкова краен в мнението си. :idea:
dask
Потребител

Назад към Семейни казуси