начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Имам едно лека въпросче

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Имам едно лека въпросче

Мнениеот Desi_80 » 02 Окт 2006, 14:43

Може ли някой да ми каже ,когато апартамент е закупен преди брак ,чрез заем от банка , и същият се изплати от двама съпрузи /цялата сума имам предвид /,общността попада ли в имуществената общност на съпрузите или се разглежда по друг начин ?И при евентуален развод как би се процедирало относно апартамента / ако не попада в имуществото на съпрузите /.Благодаря ви от сърце : :D
Desi_80
Младши потребител

Мнениеот monteskio » 02 Окт 2006, 15:30

Деси,

Доколкото си спомням този казус вече сме го решавали. :wink:

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот Desi_80 » 02 Окт 2006, 15:37

Благоаря ти monteskio , а би ли ми казъл къде мога да намеря отговора? :) След като апартамента е придобит преди брака може ли да се приложи чл. 19 СК
Desi_80
Младши потребител

Мнениеот monteskio » 02 Окт 2006, 19:30

Изглежда съм ви припознал с една колежка, която ме беше помолила да решим казуса. Тя също се казва Деси, от Варна и най-вероятно заедно сте ходили на курсовете с казусите във ВСУ.
Придобития апартамент не е СИО.

УСПЕХ на утрешния държавен изпит / ако ще се явявате/!
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот chiara » 03 Окт 2006, 00:35

monteskio e absolutno prav - apartamenta ne e v regim na sio
chiara
Нов потребител

Мнениеот Desi_80 » 03 Окт 2006, 01:24

Благодаря за отговора monteskio. Въпреки ,че имах голямо желание не можах да посетя този курс за казусите :( . С Десито сме колежки. :) Благодаря и за пожеланието и аз се надявам да го взема.
Desi_80
Младши потребител

Назад към Семейни казуси