Що е то неодобрен кадастрален план и може ли неодобрен кадастрален план да послужи като доказателство за издаване на решение на поземлена комисия за възстановяване на имот
Благодаря!
- Дата и час: 10 Яну 2025, 18:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Неодобрен кадастрален план
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО МОЖЕ!
Може РАЛИЦА! Щом може съдебни експертизи да се правят по неодобрени и отменени планове! И РЕШЕНИЯ НА СЪДА ДА СЕ ИЗДАВАТ ПО ТЯХ !ЗНАЧИ МОЖЕ . ТА ПО КАКВО ДРУГО КАТО ИЗПОКРИХА ОДОБРЕНИТЕ И НЕЗАКОННО ГИ ИЗМЕНИХА!
Проацедурата по чл.13а от ППЗСПЗЗ ли ти прилагат ?ЧЕСТИТО!
Извинявай ! ХИЧ , ама хич не ми е до шегички, но въпросчето ти ме бодна в най дълбоката ми рана и в най точния момент.
Проацедурата по чл.13а от ППЗСПЗЗ ли ти прилагат ?ЧЕСТИТО!
Извинявай ! ХИЧ , ама хич не ми е до шегички, но въпросчето ти ме бодна в най дълбоката ми рана и в най точния момент.
- julia
- Потребител
Неодобрен кадастрален план - като житейска ситуация има, но той не може да прояви желаното правно действие. С други думи, на такъв план не следва никой да се позовава. Същият би могъл да носи, косвено, само информация за определени факти, като: собственици, съседи и т.н., но тези обстоятелства, следва да се докажат по съответния ред, ако бъдат оспорени или ако са недостатъчни, или ако са в противоречие с другите факти. Такъв план -единственно, не може да бъде годна основа или мотив, за постановяването на какъвто и да било правен акт, в т.ч. нито на решение на ПК, нито на ПУП.
-
scribtor - Потребител
На теория този план не действа, но практиката е друго нещо - миналата година ми издадоха скица, на която изрично бе посочено , че е въз основа на невлязъл в сила план. С тази скица успях да ипотекирам имота.
- d_d
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|