начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Неодобрен кадастрален план

Казуси за недвижими имоти

Неодобрен кадастрален план

Мнениеот ralitza » 15 Сеп 2006, 17:03

Що е то неодобрен кадастрален план и може ли неодобрен кадастрален план да послужи като доказателство за издаване на решение на поземлена комисия за възстановяване на имот

Благодаря!
ralitza
Нов потребител

В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО МОЖЕ!

Мнениеот julia » 21 Сеп 2006, 23:59

Може РАЛИЦА! Щом може съдебни експертизи да се правят по неодобрени и отменени планове! И РЕШЕНИЯ НА СЪДА ДА СЕ ИЗДАВАТ ПО ТЯХ !ЗНАЧИ МОЖЕ . ТА ПО КАКВО ДРУГО КАТО ИЗПОКРИХА ОДОБРЕНИТЕ И НЕЗАКОННО ГИ ИЗМЕНИХА!
Проацедурата по чл.13а от ППЗСПЗЗ ли ти прилагат ?ЧЕСТИТО!
Извинявай ! ХИЧ , ама хич не ми е до шегички, но въпросчето ти ме бодна в най дълбоката ми рана и в най точния момент.
julia
Потребител

Мнениеот scribtor » 24 Сеп 2006, 08:49

Неодобрен кадастрален план - като житейска ситуация има, но той не може да прояви желаното правно действие. С други думи, на такъв план не следва никой да се позовава. Същият би могъл да носи, косвено, само информация за определени факти, като: собственици, съседи и т.н., но тези обстоятелства, следва да се докажат по съответния ред, ако бъдат оспорени или ако са недостатъчни, или ако са в противоречие с другите факти. Такъв план -единственно, не може да бъде годна основа или мотив, за постановяването на какъвто и да било правен акт, в т.ч. нито на решение на ПК, нито на ПУП.
Аватар
scribtor
Потребител

Мнениеот d_d » 24 Сеп 2006, 12:07

На теория този план не действа, но практиката е друго нещо - миналата година ми издадоха скица, на която изрично бе посочено , че е въз основа на невлязъл в сила план. С тази скица успях да ипотекирам имота.
d_d
Потребител

Назад към Имотни казуси