начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

ИГРИТЕ НА ОСЗГ - ГАВРА С НАРОДА! ПОМОЩ!!!

Казуси за недвижими имоти

ИГРИТЕ НА ОСЗГ - ГАВРА С НАРОДА! ПОМОЩ!!!

Мнениеот megalight » 31 Яну 2007, 13:51

Имам неразрешен проблем с имот-земеделска земя. Беше ни отнета от ОСЗГ и раделена на 6 части с план за земеразделяне. Всъщност цялата местност, в която е и нашата земя е раздадена умишлено по този начин и има много хора пострадали като нас. След дълги години ходене по мъки и съдилища имам 2 съдебни решения. първото е от 2000 г и гласи: възстановявя се правото на собственост на наследниците на /дядо ми/ с ясно уточнени граници и съседи. Но ПК ми казват да си изям кифлата с него. Нищо не значело за тях, само се доказвало, че притежаваме земя в тази местност. Но ние държим на реалните граници, тъй като е много по-ценно от предложеното от тях обезщетение със земя /ако има/ или с бонове. След неадекватните писма от страна на ОСЗГ противоречиво ми пишат има спор за материално право, няма спор за материиално право. Все пак завеждам дело по чл.14 ал.4. Отново го печелим, но сега пише: земята е била собственост на / дядо ми/ към момента на внасяне в ТКЗС. Но пак проблем-единият от призованите се оказва че е починал, 6 мес. съдът търси наследниците му и една от тях не открива. Вчера дойде съобщение, че ще я призоват в ДВ. Въпросът ми е горе долу имате ли идея кога ще го обнародват след внасянето на таксата ми и след това ако решението по чл.14.ал.4 влезе в сила ще влезем ли най сетне във владение, ще променят ли кадастъра от ОСЗГ или пак ще ме пратят по дяволите. Но аз не бих се отказала от целта си.Посъветвайте ме как да действам, ще се стигне ли до по-горна инстанция от районния съд , какво да правя? Благодаря за търпението и съветите предварително!!!
megalight
Нов потребител

Мнениеот megalight » 31 Яну 2007, 16:26

Няма ли кой да помогне с някаква информацийка? Много ще съм благодарна!
megalight
Нов потребител

Назад към Имотни казуси