начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

ДНСК

Казуси за недвижими имоти

ДНСК

Мнениеот debilgates » 02 Май 2007, 07:09

Здравейте!
Имам следният проблем.Съседката под мен написа няколко жалби до общината за това,че съм си остъклил балкона.Резултатът от нейната целенасочена атака беше,че нещата стигнаха до ДНСК.Искам да помоля някой за съвет - трябва ми добър адвокат,който да ме представлява. И ако някой знае как да изляза по-безболезнено от ситуацията?Не ми се иска да рушна балкона.Моля,посъветвайте ме!
debilgates
Нов потребител

Мнениеот DELTY » 02 Май 2007, 15:30

90 % от терасите са остъклени неправомерно. ДНСК не са се самосезирали. Не вярвам нещо да се случи, осжен да ти загубят време за проверки...
DELTY
Нов потребител

Мнениеот debilgates » 02 Май 2007, 18:30

Терасата е на последния етаж и гледа към двора.Получих писмо,че РДНСК предлага на ДНСК да продължи административното производство за премахване на незаконния строеж.При остъкляването подмених изгнилите греди и затворих отпред балкона с панели.Според РДНСК това е строеж,трябва да се махне,защото нямам проект.Имам конструктивно становище на инжинер-конструктор и съгласие на кооперацията за остъкляването.Само на съседката от долу/на която постоянно й течеше/ и която живее в чужбина й пречи.Намирам се на 4 последен етаж над корниза на сградата.
debilgates
Нов потребител

Назад към Имотни казуси