- Дата и час: 27 Яну 2025, 01:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
въпрос за наследство
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос за наследство
Родителите на съпруга ми починаха съответно през Януари и Април 2007г.Няколко месеца преди това без наше знание и с помощта на дъщеря си /сестрата на съпруга ми/са продали семейният си апартамент в гр.А и са си купили друг в гр.В,градът в който живее и дъщеря им.Тя ги взе там да ги гледа.Старците така и не влязоха да живеят в новото си жилище,което сестрата на съпруга ми сега усилено ремонтира.Възможно ли е тя да е купила апартамента на свое име,а да ги е излъгала че е за тях,тъй като имаше пълномощно и от двамата?Какви са правата на съпруга ми в този случай?Полага ли му се някаква част от парите от продаденото бащино жилище?Не знаем да са оставяли завещание или да са обявявали дъщеря си за тяхна наследница.До последно отношенията ни бяха близки,а сега сестрата на съпруга ми не споменава нищо за делба.Какви са възможните варианти и по какъв начин да търсим правата си?
- harmansca19
- Нов потребител
Уважаема, госпожо!
Въпросите Ви са твърде много, документи няма никакви, неясноти - също много. Възможности за действие имате, но следва да се консултирате с колега - адвокат, тъй като само той/тя, запознавайки се изцяло с казуса Ви /и наличните документи/, може да Ви посъветва как да процедирате. Тук се дават само общи насоки, а Вие имате конкретен казус и то не от най-леките, струва ми се.
Успех!
Въпросите Ви са твърде много, документи няма никакви, неясноти - също много. Възможности за действие имате, но следва да се консултирате с колега - адвокат, тъй като само той/тя, запознавайки се изцяло с казуса Ви /и наличните документи/, може да Ви посъветва как да процедирате. Тук се дават само общи насоки, а Вие имате конкретен казус и то не от най-леките, струва ми се.
Успех!
-
ianeva - Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|