начало

Задържаха крадец, обрал апартамента на секретаря на президента Николай Копринков Задържаха крадец, обрал апартамента на секретаря на президента Николай Копринков

Улична регулация

Казуси за недвижими имоти

Улична регулация

Мнениеот bojanski » 08 Мар 2024, 13:41

Здравейте. Имам имот пред който е предвидено да се приложи улична регулация. В момента, преминавам през зелени площи с автомобила си, както и пеша за да имам достъп до имота си. Въпросът ми е как мога да разбера тази улична регулация кога ще бъде приложена, кога ще се изгради улица пред имота ми, мога ли да изискам информация от общината по местоживеене (Надежда) и мога ли да предявявам някакви претенции за това, че до момента нямам изградена улица? Имотът е наследствен в заварено положение, не зная до момента защо живущите не са поискали разяснение от някъде.
bojanski
Нов потребител

Re: Улична регулация

Мнениеот guest1 » 23 Апр 2024, 11:41

bojanski написа:Въпросът ми е как мога да разбера тази улична регулация кога ще бъде приложена, кога ще се изгради улица пред имота ми, мога ли да изискам информация от общината по местоживеене (Надежда) и мога ли да предявявам някакви претенции за това, че до момента нямам изградена улица?

Симеон Сакскобургготски беше казал:
Като му дойде време!
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Назад към Имотни казуси