начало

Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт

Земи на територията на резиденция

Казуси за недвижими имоти

Земи на територията на резиденция

Мнениеот Имотен-безимотен » 10 Окт 2005, 19:39

Имам наследствени земи на територията на резиденция Банкя. Поради това ми отказаха да ми ги възстановят в реални граници.
Някой знае ли къде е уреден въпросът с тези резиденции? Паркът около сградите в резиденциите счита ли се за част от тях самите?
Имотен-безимотен

Мнениеот Гост » 11 Окт 2005, 22:44

Земята която попада под масивна сграда или е прилежаща територия към такава сграда не се възстановявя в реални граници.Проверете към съответната областна управа дали не са актувани земите за които вие претендирате!
Гост

Мнениеот гост » 13 Окт 2005, 09:27

В Банкя имаше подобен случай-на собствениците върнаха имот в парка към почивната станция на журналистите,но без право на застрояване.Хората си плащат данъците,но нямат право да го заградят,строят и дори градина да си направят.Единственото което могат да правят с имота си е да си опънат едно одеало и да изядат по един сандвич и да пият минерална вода.Ако ще предявявате претенции,искайте замяна на имота като обезщетение.Това става чрез съда.
гост

Назад към Имотни казуси