начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

dokumenti

Казуси за недвижими имоти

dokumenti

Мнениеот snowwhite » 22 Дек 2006, 12:25

Pak sam az :wink: Imam o6te edin vapros.Ta ima6 apartament,posle prehvarlq6 svoqta polvina na jena si pri notarius po vzaimno saglasie ili fektiven dogovor neznam kak se kazva.Tova stava predi 4 godini.Na dne6na data oba4e v arhiva na slujbata po vpisvanij izliza 4e vse o6te e tvoi :cry: Kak moje da se e slu4ilo tova i kakav dokument trqbva da se izvadi i ot kade za da se dokaje 4e apatramenta nee tvoi,a e prehvarlen.???Molj za pomo6t nesam ve6ta v tezi ne6ta i bih iskala da mi razjsnite molj vi<<<???????Pitam za6toto kandidatstvame za ob6tinsko jili6te a se polu4avat mnogo spanki.Neznam kam kogo drug da se obarna :?:
snowwhite
Нов потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 27 Дек 2006, 18:04

По-добре е да бъдеш по-точна Снежанке. Разбрахме, че кандидатствуваш за общинснко жилище, ама не става ясно каква е връзката с прехвърлянето и вписването. След като няма вписване, значи няма прехвърляне. От друга страна, ако има прехвърляне, то може да се впише сега и действа от момента на вписването. Не е ясно само кое как те ползва.
Ivailo5rov
Активен потребител

Назад към Имотни казуси