Здравейте!
Притежавам процент от общински парцел в рамките на града.
Общината разпродаде част от този парцел на частни собственици, като разпродадената част в момента е застроена.
Тази част от парцела която беше останала неразпродадена, по размер е малко по голяма от моя дял.
Случайно научих, че по кабелна телевизия общината е обявила търг за голям участък от неразпродадената преди част от парцела и търга се е състоял.
В момента голяма част от дяла който е моя собственост е продаден и ще бъде застроен.
До момента общината не ме овидомила за търга и за това че част от парцела е продаден на този търг и ще бъде застроен.
Аз съм против застрояването на този парцел и не желая да продавам своя дял.
Възможно ли е тъга и самата продажба да бъдат обявени за невалидни?
- Дата и час: 27 Яну 2025, 00:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос относно общтински търг за земя
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
karanedeff написа:Вие знаете, че сте съсобственик с общината.
А общината знае ли, че е съсобственик с вас?
Общината и кмета са много добре запознати - нали имам нотариален акт.
Въпреки всичко обаче, организират търгове без мое знание и съгласие.
Аз пак държа да отбележа че не искам нито обезщитение нито да продавам.
Интересувам се по какъв начин мога да анулирам тъга и продажбата.
- sgrapt
- Младши потребител
sgrapt, не можете да "анулирате" търга. Можете, обаче да се възползвате от последиците, както и да наложите някои ограничения, но за такъв вид консултация се заплаща. Незабавно се консултирайте с адвокат, за да Ви посъветва какви са възможностите. Постигнали сте нещо, за което много хора дават мило и драго- съсобственик сте с общината, но не можете да го използвате пълноценно. Излезте от форума и тичайте за съвет при адвокат. И не се скъпете, можете да получите безценни съвети.
- razli4na
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|