начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Моя позната е бременна и иска аз чрез моята фирма да я....

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моя позната е бременна и иска аз чрез моята фирма да я....

Мнениеот помагащ работодател » 18 Яну 2006, 12:53

осигурявам, т.е. да сключим фиктивен ТД, за да може да получава обезщетение от ДОО и времето да и се зачита за трудов стаж. Искам да и помогна. Тя каза, че ще си плаща осигуровките. Въпроса ми е какви вноски трябва да и внасям аз като работодател например ако сключим ТД за 200лв?
помагащ работодател

Мнениеот Гост » 18 Яну 2006, 13:31

Да си внася здравната осигуровка по време на опуска,а дотогава всички.
Гост

Мнениеот Гост » 18 Яну 2006, 16:09

Няма да делите 35% на 65%, а тя ще плаща 100% осигуровките си-за всички осигурени рискове.
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 10:12

Aз съм ЕТ и мисля по този начин да сключа ТД с дъщеря ми. Дайте повече информация!
Гост

Мнениеот chima » 19 Яну 2006, 17:11

Ако сключите трудов договор, трябва като работодател да поемете частта от осигуровките, защото подлежите на санкция при ревизия. Друг е въпросът , ако се уговорите тя да ви възстановява тези средства и по какъв начин да става това. Но трябва да помислите как за се защитите при неизпълнение от нейна страна на уговорката.
chima
Потребител

Мнениеот Гост » 23 Яну 2006, 12:37

Няма да имате никакви ядове-сключете ТД за 200лв-те няма да се облагат с ДДС. Само здр. осиг. ще внасяте.
Гост

Назад към Семейни казуси