начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

TAXBACK !?!?!?!?!?!?!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

TAXBACK !?!?!?!?!?!?!

Мнениеот Mi6o » 20 Яну 2006, 16:12

iskam da popitam niakoi ot foruma tezi ot taxback vrustat li pari ili sa izmamnici? Podal sam si dokumentite predi pove4e ot godina i samo me motaiat ot togava.Purvo mi opredeliha edna suma(kato nekazvat shemata po koiato q iz4isliavat-popitah no mi se skaraha), posle imalo niakakva promiana v amerikanskoto zakonodatelstvo i sumata namalq-pak nikakva informaciq za tova.
Molq ako niakoi e zapoznat dobre po vuprosa da mi otgovori zastoto neznam kakvo da pravia i kum kogo da se oburna za informaciq.
Blagodaria.
Mi6o

Мнениеот Гост » 23 Яну 2006, 17:09

Аз срециално не съм запозната.
Гост

Мнениеот Grizli » 23 Яну 2006, 17:49

Priqtelq mi 4aka ve4e pove4e ot godina. Kazaxa mu 4e sa mu 4e sa mu vurnali federalniq danuk no taka i ne sa mu go preveli po smetka do tozi momen. Za 6tatski otgovorixa 4e 5% otivat za obrabotka za statistika i 6te se zabavi. Nai tupoto e 4e nqma kogo da popita6 i kak da se za6titi6 za6toto stava vupros za komunikaciq i osu6testvqvane na edna to4no opredelena procedura, koqto ti nqma kak da kontrolira6 ili da proveri6 dali vuob6te sa napravili ne6to po vuprosa, osven estestveno ako ne iska6 da se poburka6 ot bezumni tel razgovori s USA.
Grizli

Мнениеот Гост » 06 Фев 2006, 19:45

И аз съм в същото положение, тея са големи хиени. И на мен ми е пристигнал федералния, който спред чека ми е около240$ щели да ми върнат 95, 50$ си удържат комисионна щото толко бил минимумама иначе им е 10% и още 50 шото съм немал W2 формите, а другите 40 къде се губят незнам. Поисках да ми сканират и да ми пратят по мейла чека (понеже те осребряват чека който идва от сащ, като естесвтно не ни казват за каква сума е и ни пишат нов), но от умрел писмо. За щатския данък естествено не се знаело още ........
Гост

Назад към Общи дискусии