начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

отправих искане за закупуване на земя до областния управител

Казуси за недвижими имоти

отправих искане за закупуване на земя до областния управител

Мнениеот прецакан » 03 Фев 2006, 13:30

имам сграда върху земя часна държавна собственост и отправих искане за закупуване на земята до обласния управител но той категорично отказа да ми я продаде и каза че тъй като съм неправилния човек закупил тази сграда, земята няма да ми бъде продадена никога.какви са ми възможностите от тук нататък?сградата е купена с учредено право на строеж което е безсрочно
моля за съветите ви какво да правя?май съм принуден да продам сградата и да не си блъскам главата.другата възможност е да чакам следващия областен управител -той може и да ми разреши да купя земята?
прецакан

Мнениеот ххх » 03 Фев 2006, 17:40

А защо държите да закупите земята, след като най- вероятно по отношение на Вас е възникнало право на строеж върху нея и право на собственост върху сградата? Какво смятате, че ще спечелите ато закупите земята?
ххх

Мнениеот ммм » 03 Фев 2006, 18:08

коя година ви е учредено правото на строеж? Правото на строеж на вас ли е учредено или вие сте закупили готовата сграда?
ммм

Назад към Имотни казуси