начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

Съседът натрупа цялата изкопана пръст на моето празно вилно

Казуси за недвижими имоти

Съседът натрупа цялата изкопана пръст на моето празно вилно

Мнениеот Гост » 06 Фев 2006, 12:17

Имам един банален въпрос - ако някои може да ми даде съвет.

Съседат ми си построи къща и натрупа цялата изкопана пръст на моето празно вилно място.Няма намверение да я маха - помолих го няколко пъти.
Към кого да се обърна и сте постигна ли нещо?

Благодаря.
Гост

Мнениеот maycheto » 06 Фев 2006, 22:59

по принцип се праща нотариална покана, в която се дава срок, след това се завежда дело. Обърнете се към адвокат, който да ви задвижи нещата.
maycheto
Младши потребител

Мнениеот Гост » 07 Фев 2006, 11:30

(Izchezna mi kirilizata)

Ima li v podoben sluchai smisal ot zavejdane na delo?
Moje bi prozedurata ste trae dalgo,a az iskam da izpolzvam terena si - Moje bi ste e po - lesno sama da nameria nachin da izvozia prastta - vapreki , che e ,,planina"

Ne bi li mogla obstinata da reshi tozi vapros?

Moje li niakoi da me posavetva?
Гост

Мнениеот Гост » 07 Фев 2006, 14:29

Обърнете се към общината. След като пръстта е струпана в следствие от извършени от съседа ви строителни дейности, той е длъжен при приключване на обекта да разчисти всичко, което е резултат от строежа - това е съгласно ЗУТ.
Гост

Re: моля за съвет

Мнениеот Таралан Кольо » 07 Фев 2006, 14:56

Anonymous написа:Имам един банален въпрос - ако някои може да ми даде съвет.

Съседат ми си построи къща и натрупа цялата изкопана пръст на моето празно вилно място.Няма намверение да я маха - помолих го няколко пъти.
Към кого да се обърна и сте постигна ли нещо?

Благодаря.

Вместо да си късаш нервите хвани двама, както е модерно да се казва, РОМИ, освободи се от 20 кинта и да прехвърят пръстта в неговото място.

Стига глупости!?! Дело за купчина пръст ще водят!?!
Таралан Кольо

Мнениеот maycheto » 07 Фев 2006, 18:10

Таралян Кольо, от другите ти мнения във форума оставам с впечатление, че наистина мозъкът ти работи. Обаче в случая - добре, ще му прехвърли пръстта, а после съседа какво ще прави според теб - ще си направи пясъчник с нея ли? Нали ще влезат така в един омагьосан кръг, от който излизане няма. Не се сетих обаче за общината. Дай да насочим човека в по-миролюбива насока. А те, ромите, винаги са на линия срещу определена сума в плик.
maycheto
Младши потребител

Назад към Имотни казуси