начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Телефонен тормоз

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Телефонен тормоз

Мнениеот arsem » 28 Фев 2006, 13:06

Здравейте!

От известно време съм подложен на редовен телефонен тормоз от страна на една жена, която по едно време ми беше колежка в една фирма. След това я освободиха от работа. Обадила се е в дома ми и е поискала номера на мобилния ми телефон. От тогава насам тя се обажда и явно очаква нещо от мен. Само веднъж стана на въпрос, че имам познати в София, но нищо не съм обещавал. Поиска техни номера и от тогава насам явно си мисли, че съм поел ангажимент и че ще й намеря работа.
На мнение съм, че жената е абсолютна психарка, защото твърди, че е останала без работа заради мен. Знам, че не е добре психически, лекува се, обаче няма ефект. Редовно звъни, общо взето не казва нищо съществено. Говори несвързани неща и абсолютни безсмислици. Помолих я да не ми се обажда повече, защото притеснява както мен, така и близките ми хора. Обеща, че няма да ме безспокои, но въпреки това продължава. Тези непрекъснати обаждания ми вземат здравето. Жена ми също е неспокойна и се нерви. Незнам какво да правя и към кого да се обърна. Предпазлив съм и заради това, че незнам какво може да й роди главата и не съм сигурен какво може да направи.

Помогнете ми със съвет какво да направя? Къде мога да се оплача?
Мога ли например да подам жалба в полицията?
arsem
Младши потребител

hI

Мнениеот shosho » 28 Фев 2006, 15:11

Nas ni tormozeha taka sashto predi dosta godini,biahme stignali do policiata,no jenata prestana!Izvednaj sled niakolko godini pak zapochna i togava se oplakahme v poshtata,a ot tam ni kazaha,che shte zasekat choveka i shte mu napraviat zabelejka i edva sled tova,ako prodalji tormoza shte napraviat drygo!!!Ne znam tochno kak sa ia predypredili,no prestana da se obajda!!!!Nadiavam se da e zavinagi!!!:-))
shosho
Младши потребител

hI

Мнениеот shosho » 28 Фев 2006, 15:11

Nas ni tormozeha taka sashto predi dosta godini,biahme stignali do policiata,no jenata prestana!Izvednaj sled niakolko godini pak zapochna i togava se oplakahme v poshtata,a ot tam ni kazaha,che shte zasekat choveka i shte mu napraviat zabelejka i edva sled tova,ako prodalji tormoza shte napraviat drygo!!!Ne znam tochno kak sa ia predypredili,no prestana da se obajda!!!!Nadiavam se da e zavinagi!!!:-))
shosho
Младши потребител

Мнениеот dinev » 28 Фев 2006, 19:35

Абе хора, пишете на азбуката, която така услужливо са ни създали ( и напълно безплатно) братята Кирил и Методий. По основната тема: Има процедура, предвидена за случаи като вашия. Отивате в съответната поща(централа на БТК), отдел далекосъобщения, обяснявата за случая, дават ви стандартна бланка, попълвате я. Установяват телефонът, от който Ви са правени позвъняванията, както и вашият телефонен номер ( разбира се и двата да са стационарни). След което писмено от далекосъобщения й пущат на съответната дама предупреждение, че при последващи обаждания ще й бъде наложена глоба. Последват ли такива, действително й се налагат такива.
dinev
Потребител

Мнениеот dinev » 28 Фев 2006, 19:36

Извинете, исках да кажа "такава".
dinev
Потребител

Мнениеот arsem » 01 Мар 2006, 00:33

Да, разбирам - знам за тази процедура на БТК и ако беше така със сигурност щях да се възползвам. Но за съжаление става въпрос за обаждания от мобилен на мобилен телефон - и по-конкретно МТЕЛ. Дали този мобилен оператор има избщо някаква подобна услуга???

Дайте някаква идея, моля - ще откача! :shock:
arsem
Младши потребител

Мнениеот emilves » 01 Мар 2006, 20:02

Може да подадете оплакване в полицията за тормоз, мисля имаха някаква спогодба с Мтел, ще засекат номера и ще извикат собственика да подпише декларация, че няма да упражнява повече тормоз...
emilves
Нов потребител

Назад към Общи дискусии