- Дата и час: 24 Яну 2025, 00:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
за злоупотребите на нотариусите
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
35 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: за злоупотребите на нотариусите
И аз поянах да си мисля,че начина е саморазправа.Нотариусите имат страшно голяма и неконтролируема власт да съсипват живота на хората.Едно тяхно малко действие-като заврка на фалшиво пълномощно действа като спусък на престъпленив със страшно големи и тежки последици,понякога и за много хора.Именно за това нотариусите получавт толкоз пари(вярно,че инфлацията ги понамали) и затова трябеа да носят тежка отговорност за гешки или злоупотреби.И тъй като в закона на практика няма такива,мисля че скоро ще станем свидетели и на убийства и нападения над нотариуси-измамници.Където няма справедливи закони идва самоуправството.
- Juista
Скоро научих за подобна измама с фалшивппълномощно извършена в Димитровград,така че схемата продължава да дейсва,а правосъдните органи продължават да бездействат.И това ще продължи още дълго ако жертвите не се обединят или докато не ужилят някой депутат или министър(надявам се скоро да се случи и това).
Така,че доста се потърпевшите,ако това ви успокоява.......
Така,че доста се потърпевшите,ако това ви успокоява.......
- Потомак
Njama dvizhenie po tazi tema,a e mnogo aktualna,kakto se vizhda ot diskusiite.Dali najkoj ot VSS njama da vzeme otnoshenie?!
- notarius
- Младши потребител
Направете справка в СРП колко сигнала има срещу ВЕЛИКИЯ СЛАВИ КРАШЕВСКИ и проблема достатъчно ще се онагледи
- S
merci njagol za actualnata tema. Jalko che niama pochti misleshti hora koito iskat da razreshat problema. Niama dvijenie na miselta v 80% na horata v B-a. Shte triabva da izpitat na sobstven grub rezultatite na pasivnosta si
- e
Ах, само като чуя името на тоя хубостник, и още сто косъма ми побеляха!
- ждръц
Не съм чувал за Слави Крашевски и ще ми е интересно да науча нещо побече.Иначе знам за нотриус Весела Връблянска,която заверява фалшиви пълномощни и никой нищо не може да и направи.Ако не се неправи нещо срещу тези измами,скоро тези измами ще придобият масов характер.
Надявам се скоро да изгори някой магистрат,депутат,министър,а защо не и Кобурга-да му ваемат Браня или Мусала,ха-ха!Тогава може да сетят да направят нещо,иначе ние как да се защитим?Освен да напускаме страната.
Впрочем някой знаели как е решен този въпрос в нормалните държави?!
Надявам се скоро да изгори някой магистрат,депутат,министър,а защо не и Кобурга-да му ваемат Браня или Мусала,ха-ха!Тогава може да сетят да направят нещо,иначе ние как да се защитим?Освен да напускаме страната.
Впрочем някой знаели как е решен този въпрос в нормалните държави?!
- Потърпевш
Ето ви един случай от вчера. Приятелката ми е помощник - нотариус. Вчера в кантората отива един господин за изготвяне на пълномощно, като иска да упълномощи някого да продаде жилището му (много апетитен апартамент) на центъра. Представя лична карта, абсолютно съвършена и огледана от нотариуса отвсякъде. Заверява пълномощното. Случайно на нотариуската се обажда нейна позната от данъчната случба и и казва, че при нея е идвал господин за данъчна оценка със завереното от нея пълномощно и и казва, че се е усъмнила само защото случайно познава господина, който живее на този адрес - 34 набор. Нотариуската веднага отиде в икономическа полиция, обади се в службата по вписванията за да блокират сделката, ако мине при някой от съдиите.
В случая нотариуса е абсолютно безпомощен. Той преглежда личното карта, снимката, водния знак и т. н. Добре, че снима личните карти. Разликата с оригиналните лични карти се оказва единствено едно цифричка. Как да се предпази нотариуса? Те носят имуществена отговорност.
В случая нотариуса е абсолютно безпомощен. Той преглежда личното карта, снимката, водния знак и т. н. Добре, че снима личните карти. Разликата с оригиналните лични карти се оказва единствено едно цифричка. Как да се предпази нотариуса? Те носят имуществена отговорност.
- Djeni
е и аз съм от измамените от крашевски
ако искате да научите повече за неговите измами, напишете слави крашевски в http://www.google.bg и ще разберете повече.
ако искате да научите повече за неговите измами, напишете слави крашевски в http://www.google.bg и ще разберете повече.
- izmamena
- Нов потребител
Представя лична карта, абсолютно съвършена и огледана от нотариуса отвсякъде. ... Разликата с оригиналните лични карти се оказва единствено едно цифричка.
Djeni, искаш да кажеш, че личната карта е била фалшива, ли? Възможно ли е и не е ли много трудно да се фалшифицират сегашните лични карти?
-
portokal - Старши потребител
какво да кажем за това
http://www.burgasguide.com/modules.php? ... e&sid=2317
http://www.burgasguide.com/modules.php? ... e&sid=2317
- an_jelika
- Младши потребител
Аз пък искам да знам кой е адвоката, който успя да осъди крашевски, ако някой го знае?
Въпреки, че присъдата не е влязла в сила, защото крашевски е обжалвал, а после делото му е откраднато от съда (това само в БГ може да се случи)
Въпреки, че присъдата не е влязла в сила, защото крашевски е обжалвал, а после делото му е откраднато от съда (това само в БГ може да се случи)
- izmamena
- Нов потребител
Уважаеми разговарящи,
От написаното и прочетено дотук разбирам, че не сте от адвокатската гилдия. Иначе нямаше да си посипвате главите с пепел, а щяхте да действате като адвокати. Т.е. : има си процедура и ако тя се спазва, законността и справедливостта тържествуват! Производства срещу нотариуси има вече и в провинцията и това далеч не е така страшно, колкото изглежда - знам го от личен опит.Желая Ви успех!
От написаното и прочетено дотук разбирам, че не сте от адвокатската гилдия. Иначе нямаше да си посипвате главите с пепел, а щяхте да действате като адвокати. Т.е. : има си процедура и ако тя се спазва, законността и справедливостта тържествуват! Производства срещу нотариуси има вече и в провинцията и това далеч не е така страшно, колкото изглежда - знам го от личен опит.Желая Ви успех!
- potrebitel
- Потребител
въпрос: Не трябва ли да задължат нотариусите да сравняват снимките на личните карти, които им представят със снимката на съответната лична карта от базата данни на МВР? Така ще се предотвратят много случай на представяне на фалшиви лични карти, на които различното е само снимката. Т.е много мошеници се представят за други хора със фалшиви лични карти със същите данни, но с тяхна си снимка.
- dan4o75
- Младши потребител
35 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|