начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

Как да си купя МПС без фалове?

Казуси за недвижими имоти

Мнениеот eliana » 05 Мар 2006, 06:51

Колегата POLICAI ви дава най-правилен съвет. :)
eliana
Потребител

Мнениеот tanj » 05 Мар 2006, 12:17

eliana написа:Ако искате да си купите кола има три начина: да отидете лично в чужбина и да купите кола директно от автокъща, вторият вариант е да отидете заедно с търговец на коли в чужбина и да купите пак от автокъща и третият вариант е да поръчате кола на частно лице-търговец ,което да ви докара кола от чужбина.Баща ми е търговец на коли.Вие каква кола точно търсите?Ако искате мога да ви дам телефона.
Каква автокъща? Искате да кажете - АВТОМОРГА?Ько не искате с очите си да виждате какво ще Ви вкарат-поръчайте си от "търговец".
tanj
Младши потребител

Мнениеот eliana » 05 Мар 2006, 17:36

Не автоморга , а автокъща.Автосалон, в който се продават автомобили втора употреба,но всичко е законно,щом си го купил от там, а не от частно лице и сключиш договор с този автосалон,няма начин да е краден.В противен случай ще те спрат още на границата.Но нали имаш документ от къде е купано МПС-то.
eliana
Потребител

Мнениеот tanj » 05 Мар 2006, 18:13

Въпроса не е от къде и от кого, а в какъв вид! Не говоря за напудрянето след внасяне на автомобила :lol:
tanj
Младши потребител

Мнениеот eliana » 06 Мар 2006, 14:03

Може да отиде заедно с подходящия търговец в чужбина и да си избере МПС,ако и се пътува.Търговецът има контакти с автосалони,прави проверки какви автомобили има и т.н.,има информация и знае къде какво се продава,за колко пари.Казваш колко пари имаш и какъв модел кола търсиш, търговецът прави проверка ,запазва колата ,за да не се продаде ,докато отидеш да я купиш ,но това всичко се заплаща,както и разноските по пътуването,защото може в последния момент купувачът да се откаже.Другият вариант е да се довериш,ако не ти се пътува.Последен вариант- нищо не купуваш,ползваш такси и завиждаш на тези, които имат собствен автомобил.Всичко е риск и който не рискува не печели. :D
eliana
Потребител

Мнениеот vstoykov » 06 Мар 2006, 20:29

Според мен най-удобния вариант е да не си купуваш кола. Вместо това да разчиташ на таксита и/или друг транспорт - влакове, автобуси, самолети (разбира се при условие, че транспортните средства са собственост на някой друг и се шофират от някой друг!). Някои ползи:

* няма данъци
* няма винетки
* няма глоби
* няма разходи по поддръжка на колата
* няма неудобство в резултат на кражба
* липса на отговорност при катастрофа
vstoykov
Нов потребител

Мнениеот eliana » 06 Мар 2006, 22:17

Точно така ,това е най-добрия вариант. Дадохме страхотна юридическа консултация на жената............. :D
eliana
Потребител

Мнениеот antar » 23 Мар 2006, 15:29

eliana написа:Точно така ,това е най-добрия вариант. Дадохме страхотна юридическа консултация на жената............. :D

И аз търся кой да ми вкара една кола от чужбина. Кажи какво можем да направим по въпроса?
Баща ти от къде вкарва коли?
antar
Младши потребител

Мнениеот eliana » 23 Мар 2006, 20:16

antar написа:
eliana написа:Точно така ,това е най-добрия вариант. Дадохме страхотна юридическа консултация на жената............. :D

И аз търся кой да ми вкара една кола от чужбина. Кажи какво можем да направим по въпроса?
Баща ти от къде вкарва коли?

Баща ми вкарва коли от Германия,Австрия и Швейцария.Ако желаете
свържете се на телефон 0898-92-44-63, e-mail: iankov@mail.bg, :)
eliana
Потребител

Мнениеот antar » 24 Мар 2006, 13:14

ОК! много благодаря. ще го имам предвид.
предложиха ми още нещо и ако не стане ще се свържа.
още веднъж - 10х! :lol:
antar
Младши потребител

Предишна

Назад към Имотни казуси