Nqkoi moje li da mi kaze kakaw e IBAN na SGS i Nar. Sybranie?
Predwaritelno blagodarq!!!
- Дата и час: 24 Яну 2025, 00:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Noviq IBAN
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
СГС, ДЗИ Банк, за вписване IBAN: BG93REXI932031000041480, BIC: REXIBGSF.
Държавен вестник, обнародване, БНБ -ЦУ, IBAN: BG10NBG96613100170401, BIC: BNBGBGSF
Държавен вестник, обнародване, БНБ -ЦУ, IBAN: BG10NBG96613100170401, BIC: BNBGBGSF
- chonzy
- Младши потребител
Един от Добрич казал, след като не могъл да си попълни платежното нареждане:
- Ей, много йе ибан тоз новия IBAN, бйе!
- Ей, много йе ибан тоз новия IBAN, бйе!
- juri
- Потребител
Защо няма коментари? Още един от тая серия искате ли, а?
Ето го:
10 август. 14, 30 часа. 35 градуса по Целзий. Един пловдивчанин пуснал климатика и казал:
- Ей, вънка тъй пиче, че няма нит едно пиче, бйе!
Ето го:
10 август. 14, 30 часа. 35 градуса по Целзий. Един пловдивчанин пуснал климатика и казал:
- Ей, вънка тъй пиче, че няма нит едно пиче, бйе!
- juri
- Потребител
Под "коментари" разбирам коментари на вицовете.
Вярно - тея вицове са малко нецензурни, но все пак ние сме юристи...
Какво имам предвид ли? Вчера пътувам в трамвая и се качва някакъв - некъпан от 2 години поне. Една жена ми каза:
- Ууу, ъъъ, ззз, господине не усещате ли тази отвратителна вуня? Да се преместим в друга част на трамвая!
-Госпожо, разбира се, че усещам вунята - отговорих аз. - Но ако бягах от вунята никога нямаше да стана юрист, а ако не се стремя към нея никога няма да стана адвокат.
С това исках да кажа, че адвокатът е призван да се бори против нездравите обществени явления и е длъжен да ги търси, разобличава и поправя. Тоест той няма право да бяга от неприятните моменти, съпътстващи тази силно общественозначима дейност, а дори напротив...
Жената явно не разбра идеята ми и погнусена каза:
- Не стига че тоя ми вуни, ми пък и адвокати имало тука... Ъъъ! Отврат!
След което бързо слезе на следващата спирка...
Вярно - тея вицове са малко нецензурни, но все пак ние сме юристи...
Какво имам предвид ли? Вчера пътувам в трамвая и се качва някакъв - некъпан от 2 години поне. Една жена ми каза:
- Ууу, ъъъ, ззз, господине не усещате ли тази отвратителна вуня? Да се преместим в друга част на трамвая!
-Госпожо, разбира се, че усещам вунята - отговорих аз. - Но ако бягах от вунята никога нямаше да стана юрист, а ако не се стремя към нея никога няма да стана адвокат.
С това исках да кажа, че адвокатът е призван да се бори против нездравите обществени явления и е длъжен да ги търси, разобличава и поправя. Тоест той няма право да бяга от неприятните моменти, съпътстващи тази силно общественозначима дейност, а дори напротив...
Жената явно не разбра идеята ми и погнусена каза:
- Не стига че тоя ми вуни, ми пък и адвокати имало тука... Ъъъ! Отврат!
След което бързо слезе на следващата спирка...
- juri
- Потребител
Как сте? Поздрави на новите адвокати!
Сега още един от серията за диалектите:
Днес пътувам в автобуса и случайно чувам един млад колега от Северна България да казва:
- ... видя ли това новото Ге Пи Ка (ГПК)?
Звучи като НСРТ (не серете), нали? А в някой части на родината "ге пика" значи "къде пика" (на пример в моя роден).
Сега още един от серията за диалектите:
Днес пътувам в автобуса и случайно чувам един млад колега от Северна България да казва:
- ... видя ли това новото Ге Пи Ка (ГПК)?
Звучи като НСРТ (не серете), нали? А в някой части на родината "ге пика" значи "къде пика" (на пример в моя роден).
- juri
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|