начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Поздравления!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Поздравления!

Мнениеот policai » 25 Май 2006, 22:11

Рових във форума, търсих тема за поздрави, но не открих назад, чак до 2001 година. Така че откривам такава!

Поздравявам Донна, Монтескьо, Милена, Вега, Круела, Амороза и много други, помогнали, без да се интересуват кой е попитал и защо!
Бъдете живи и здрави!
Отварям тази тема с ясното съзнание всеки да поздрави когото реши и по какъвто и да е повод, ако и да е просто личен празник!
Успех на всички ви! :D
...полицай, наистина е призвание...
policai
Потребител

Мнениеот mishi_83 » 25 Май 2006, 23:03

policai, инициативата Ви е похвална!!!
В тази връзка, отправям към колегите monteskio и gudio заслужени адмирации!
Поздравления и дерзайте!!!
:) :) :)
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!

В. Коняхин
mishi_83
Потребител

БЛАГОДАРЯ

Мнениеот milka » 25 Май 2006, 23:09

Писъединявам се към чудесната Ви идея. Благодаря на monteskio i kontrol, които винаги са се отзововали своевременно и са ми оказвали истинска помощ.
milka
Младши потребител

Мнениеот monteskio » 26 Май 2006, 00:55

Интересно начинание.. Имаше подобна тема, но във връзка с качествата на съдиите.

Така и така сте започнали... Искам да добавя " позивните " на колеги които с участието си от преди три години насам / тогава се регистрирах в този сайт / наистина са допринесли за развитието и утвърждаването на форума на lex.bg, а именно:

1. Mi_lena

2. Gery

3. Gega

4. Enigma / който напоследък се изгуби /

5. Lunatik / който напоследък се изгуби /

6. Donna

7. Scribtor

8. Stavrev

9. Shveda

Разбира се горе-изброените не са единствените участници в този форум, които са показали знанич и умения. Но въпреки това, според мен тези наши колеги са мерило за останалите.

УСПЕХ!
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот mmaglova » 26 Май 2006, 09:00

Аз също искам да благодаря за ценните съвети които получих тези дни в този форум.Онзи ден когато се включих за първи път бях потресена че делото ми за едно жилище е насрочено чак за май 2007г ВКС. Но с помощта на Вашите съвети се успокоих и се надявам всичко да е наред.
Желая на всички вас УСПЕХИ и независимо ,че сте адвокати помъчете се да запазите човещината в сърцата си.

Поздрави
mmaglova
Младши потребител

Мнениеот mmaglova » 26 Май 2006, 09:01

Аз също искам да благодаря за ценните съвети които получих тези дни в този форум.Онзи ден когато се включих за първи път бях потресена че делото ми за едно жилище е насрочено чак за май 2007г ВКС. Но с помощта на Вашите съвети се успокоих и се надявам всичко да е наред.
Желая на всички вас УСПЕХИ и независимо ,че сте адвокати помъчете се да запазите човещината в сърцата си.

Поздрави
mmaglova
Младши потребител

Мнениеот evgo » 26 Май 2006, 15:03

Поздрави и от мен за всички знаещи, както и на мислещите - тук във форума.
Според мен хубавите неща тук са две, по-скоро три:
- когато имаш проблем, разбирай "казус", можеш да разчиташ на бърз ако не 100% компетентен отговор, то на много добра насочваща връзка.
- ровейки се по различните теми /за да се постараеш да помогнеш на някого/, може да се получи така, че и да научиш нещо.
- когато просто така разпускаш, може нещо да те зарадва или да се посмееш, освен ако разбира се не попаднеш на някой заядливко - това ни най-малко обаче също не значи, че евентуално няма да се наложи сериозно да си поразмърдаш мозъчните клетки - което в заключение, също е полезно.
Лек и ползотворен ден!
evgo
Младши потребител

Мнениеот enerdji_67 » 26 Май 2006, 22:50

Много благодаря на Монтескьо за компетентния и бърз отговор на въпроса ми и затова,че ми възвърна душевното спокойствие в много тежък за мен момент.Да си жив и здрав,Монтескьо и все така отзивчив и към нас "простосмъртните"в този форум.Успех!
enerdji_67
Нов потребител

Мнениеот enerdji_67 » 26 Май 2006, 22:51

Много благодаря на Монтескьо за компетентния и бърз отговор на въпроса ми и затова,че ми възвърна душевното спокойствие в много тежък за мен момент.Да си жив и здрав,Монтескьо и все така отзивчив и към нас "простосмъртните"в този форум.Успех!
enerdji_67
Нов потребител

Мнениеот klarissa » 27 Май 2006, 07:51

Колеги, благодаря от сърце за ценните съвети, за човешкото отношение и за това, че има много добри юристи в този форум.
klarissa
Младши потребител

Мнениеот tessa » 29 Май 2006, 12:36

:D Страхотна тема сред доста други във форума, в които колеги се плюят един друг за това кой колко бил учил, къде бил завършил и т.н. Хора с желание да са перфектни в своята област има навсякъде и ако може да се върне онова време, за което само съм чувала, в което време членовете на адвокатските колегии са били задружни като едно голямо семейство, ще бъде наистина идеално :D

Изразявайки личните си впечатления като "пресен" участник в този форум, искам да поздравя donna, monteskio и gudio за това, че са избегнали посредствеността и наистина мислят!
Ще бъдете пример за мен!!![/b]
Аватар
tessa
Потребител

Мнениеот niki_74 » 01 Юни 2006, 20:46

Донна, благодаря! :D Точно както каза, така е! :D Разпечатах указанията на НАП и другото посочено от теб, дадох го на адвоката си и .........всичко е ОК, имам входящ номер и чакам.
Още веднъж ти благодаря, Донна! :D
niki_74
Нов потребител

Мнениеот donna » 01 Юни 2006, 20:49

niki_74 написа:Донна, благодаря! :D Точно както каза, така е! :D Разпечатах указанията на НАП и другото посочено от теб, дадох го на адвоката си и .........всичко е ОК, имам входящ номер и чакам.
Още веднъж ти благодаря, Донна! :D

:lol: :lol: :lol: Колегата май ще ти дължи хонорар ......научил е нещо и от теб .А аз ще се радвам ако си получиш паричките .
Желая ти успех и късмет!
donna
Старши потребител

Мнениеот vega » 01 Юни 2006, 21:46

Благодаря за темата :!: Искам да благодаря на всички в този форум - на тези които питат и на тези които им отговарят. Аз съм отскоро във форума, а и в професията /едва от три години/, сама се боря и съм благодарна, че този форум го има. Много са ми помогнали всички - не само тези, които отговарят на мои въпроси. Като разглеждам различните теми всъщност трупам опит и намирам отговори на въпроси, които ме намират впоследствие. Не се познаваме, дано не звучи много глупаво, но всички вие сте ми приятели. Благодаря ви, че стоите пред монитора, четете и пишете...Желая ви щастие.
vega
Потребител

Мнениеот ykovachev » 02 Юни 2006, 12:31

Поздравления на всички отговарящи, които полагат усилия форумът да е смислен :D Също и на тези питащи, които формулират достатъчно кратки и ясни въпроси, на които може да се отговори също така ясно и кратко, без да ги препращаме към посещение на адвокат :wink:
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот kiarra » 02 Юни 2006, 14:48

аз следя форума от повече от година, но отскоро се престрашавам да пиша, защото в крайна сметка не може всеки да се бие сам в гъдите и да се самоубеждава колко е велик. всеки трябва да прецени знанията си обективно.

признателна съм за всички ценни съвети, хитринки и насоки, които съм почерпала от този форум /към този момент заемат селектирани по дялове една голяма част от архива ми за спасяване в тежки ситуации/.

много се радвам, когато се получава хубава дискусия по определен казус, когато някой приема с благодарност градивната критика или когато в действителност се доказва, че в спора се ражда истината.

безкрайно ми е обидно обаче, когато някоя тема натежи от гневни, обидни и безкрайно непрофесионални постове....тогава, когато някой може да си състави безкрайно погрешно мнение за идеята на този форум да бъде както взаимоучителните училища през възраждането, когато по-големите и по-начетените са учили по-малките и по-непросветените.

поздрави!
kiarra
Младши потребител

Мнениеот tedyana » 17 Юни 2006, 22:26

Поздрави на всички, които участват в този форум под каквата и да било форма.Благодаря, за отговорът на Монтескьо- навременен и ясен.Надявам се да си помагаме и за вбъдеще едни на други.Успех!
tedyana
Младши потребител

адвокатура

Мнениеот m_zhivkova » 17 Юни 2006, 23:39

Поздравявам всички колеги, издържали днешният изпит за адвокати и младши адвокати и им желая успешна кариера!
m_zhivkova
Нов потребител

Re: адвокатура

Мнениеот monteskio » 17 Юни 2006, 23:57

m_zhivkova написа:Поздравявам всички колеги, издържали днешният изпит за адвокати и младши адвокати и им желая успешна кариера!

Поздравям всички тези, които взехме изпита за адвокати и младши адвокати. Желая успех на тях / нас / в упражняване на адвокатската професия. Пожелавам успех при явяването на следващия изпит за младши адвокати и адвокати на тези, които не успяха да вземат изпита.

УСПЕХ!
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

честит празник!

Мнениеот policai » 05 Юли 2006, 20:31

Кой ли съм аз, че да поздравявам!?!?!? Затова, знаейки, че във форума влизат много мои колеги - просто:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, КОЛЕГИ! ЖИВИ, ЗДРАВИ, МАЛКО КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ!
Всичко най-добро за вас, случили толкова "ниеблагодарно" време и нека хъса ви за работа никога да не изчезне! 8) :D
...полицай, наистина е призвание...
policai
Потребител

Назад към Общи дискусии