- Дата и час: 24 Яну 2025, 00:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Албена Вулева срещу Слави трифонов
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Албена Вулева срещу Слави трифонов
Какво е мнението Ви по въпроса Има ли Албена Вулева основание да съди Слави Трифонов за това, че преди време я заля с бира на публично място?
- elenakotzeva
- Потребител
Re: Албена Вулева срещу Слави трифонов
elenakotzeva написа:Какво е мнението Ви по въпроса Има ли Албена Вулева основание да съди Слави Трифонов за това, че преди време я заля с бира на публично място?
Каквото повикало - такова се обадило.
- shh70
- Младши потребител
И двамата са от един отбор, но не трябваше Слави по тоя начин да я унижава.Един мъж уважаващ достойнството си не би постъпил така.
- ilen1971
- Младши потребител
Това журналистически въпрос ли е? Защото от правна страна - нищо интересно. Обикновен деликт (ако се докаже).
Ами, да. Дори и деликт няма, щото без умисъл се препънал човечеца, виж, ако беше я оплюл коментирайки вид, облекло, физика, умствени качества, може да се мине на деликт.
Друг въпрос е, че Трифонов и другите, които са обект на коментарите и, са достатъчно интелигентни да го приемат откъм смешната страна.
Ако се заиграе с някой от клас бивши застрахователи, настоящи президентски спонсори, хора със страховити прозвища, убеден съм, че ще усети лукса на багажника на поръчков мерцедес и известни екстри по пътя към някой по-голям язовир
даже закъсняват с това
...полицай, наистина е призвание...
- policai
- Потребител
Не знам Вулева дали не я съди някой, ако знаете - моля кажете. А в това дело имам чувството, че тя се стреми да упражнява професията си (за тези, които не знаят - тя е юрист). Иначе Дългия заслужава да бъде съден от много хора.
- dage
- Младши потребител
Отговора ми е, че симпатизирам на Албена Вулева, така че ако го осъди ще се радвам.
Относно "лукса на багажника", мисля че ако в България се разреши свободна продажба на оръжие, разходките до язовирите рязко ще намалеят, а някои хора със страховити прякори ще си хванат пътя за там, където им е мястото.
Относно "лукса на багажника", мисля че ако в България се разреши свободна продажба на оръжие, разходките до язовирите рязко ще намалеят, а някои хора със страховити прякори ще си хванат пътя за там, където им е мястото.
- yavor_br
- Младши потребител
Отговора ми е, че симпатизирам на Албена Вулева, така че ако го осъди ще се радвам.
- yavor_br
- Младши потребител
yavor_br написа: Относно "лукса на багажника", мисля че ако в България се разреши свободна продажба на оръжие, разходките до язовирите рязко ще намалеят, а някои хора със страховити прякори ще си хванат пътя за там, където им е мястото.
Ако се разреши продъжба на оръжие у нас-свободно, ще измрат инкасаторите, и още честни хора, но не и тези с прякорите
...полицай, наистина е призвание...
- policai
- Потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|