начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Насочете ме към добър адвокат във Варна

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Насочете ме към добър адвокат във Варна

Мнениеот solange81 » 21 Авг 2006, 09:49

Здравейте!
Моля Ви, дайте ми координати на добър адвокат във Варна. Става въпрос за сложен казус свързан с делба на съсобствен имот, узаконяване на незаконна къща.
Искам да се срещна с професионалист.
Благодаря Ви!
можете да се свържете с мен на solange81@abv.bg
solange81
Младши потребител

Мнениеот somervile » 21 Авг 2006, 11:15

Мога да Ви препоръчам адвокат Йордан Дяков - бул. Мария-Луиза 21а, ако не се лъжа за номера. Добър и опитен юрист във всички клонове на правото. Успех!
somervile
Нов потребител

Мнениеот solange81 » 21 Авг 2006, 11:30

а можете ли да ми пуснете на майла телефон, за да се уговорим кога да ида?
Мерси!
solange81
Младши потребител

Мнениеот somervile » 21 Авг 2006, 12:04

Адвокат Дяков е регистриран в LEX с номер 10880. От данните е актуален само мобилният телефон
somervile
Нов потребител

Мнениеот emona » 21 Авг 2006, 12:15

somervile написа:Адвокат Дяков е регистриран в LEX с номер 10880. От данните е актуален само мобилният телефон

Interesno zvu4i preporykata. Ot edna strana ne bqhte siguren/sigurna na koe adres e kantorata, no znaete koj nomer pored advokat e. Spored men samata " somervile" i advokatyt kojto be6e prepory4an sa edno i sy6to lice ili somervile e posrednik. Tova govori za nekorektno otno6enie. Ne vqrvam vsi4ki advokati da sa takiva.Az vinagi sym popadala na mnoko korektni va6i kolegi. No ne mislq, 4e e seriozna tazi prepopyka predvid obstoqtelstvoto, 4e " somervile" e toku6to registriran potrebitel s edna edinstvena cel - da dade preporyk aza sebe si ili za svoj poznat...
emona
Младши потребител

Мнениеот somervile » 21 Авг 2006, 12:20

Уважаема Emona, съжалявам че мислите така, просто си направих труда да проверя регистрацията на юриста за да улесня човека. Що се отнася до регистрацията ми, тя не е "нова". Просто не си позволявам да давам непрофесионални съвети, тъй като все още не съм завършил юрист.
somervile
Нов потребител

Мнениеот somervile » 21 Авг 2006, 12:34

Що се отнася до Вашата регистрация Emona тя също е нова, но това не означава, че посещавате сайта оттогава или че предлагате своите услуги, нали?
somervile
Нов потребител

Назад към Общи дискусии