начало

ВКС възобнови делото срещу прокурора, съден заради обвинение срещу Петьо Еврото ВКС възобнови делото срещу прокурора, съден заради обвинение срещу Петьо Еврото

pravi li sa creditreform

pravi li sa creditreform

Мнениеот ivan mishev » 09 Юни 2004, 22:10

imam sklu4en dogovor s susu sofia kabel za predostaviane na televizionni programi chrez kabel.v dogovora e napisano 4e dogovora se schita za nevaliden ako abonata ne plati tri vnoski.nikude ne e napisano 4e ako ne sa plateni te shte budat turseni do izduljavane.sled 240 dni te tursiat duljimite si sumi 4rez creditreform.za izduljavane ili shte bude zavedeno delo i shte mi bude ponijen kreditnia reiting i to v mnogo krtatuk srok.sled kato do sega te ne sa me uvedomili za reshenieto si kakto i za iskaneto si te pravi li sa,a i drugo te otkude imat dostup do li4nite mi danni(adres, pulno imew it.n.)sled kato az pri podpisvaneto si sum napisul samo imeto i EGN-to.i ima li smisul dori samo za principa da se vodi sudebna bitka.blagodaria
ivan mishev

Re: pravi li sa creditreform

Мнениеот donna » 09 Юни 2004, 22:18

до колкото разбирам не си платил три вноски и по силата на съответната клауза в договора той се счита за развален на това основание , е в случая трите вноски ги дължиш , като заведат дело в съда това в никакъв случай не означава ,че ще ти падне кредитния рейтинг това от къде го измисли , ЕТН което си посочил в договора е лични данни , ако парите не са много плати им ги и се отърви от тях

ох защо си мисля че съдия изпълнителя трябва да е частен
donna
Старши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство